Konoplyanka ısrarı!

03.07.2017 - 09:14 | Son Güncellenme: 03.07.2017 - 09:14

Bundesliga ekibi 12.5 milyon Euro’ya aldığı oyuncuyu bonservisi ile göndermek isterken G.Saray ise kiralamak için bastırıyor. Oyuncuya yıllık 2.5 milyon Euro öneren Aslan, Ukraynalı yıldızın kulübünü baskı altına almasını planlıyor

G.SARAY’IN radarındaki isimlerden Yevhen Konoplyanka için vites yükseltildi. Geçen sezoni Schalke’de kiralık olarak geçiren ve kontratındaki maç oynama sayısı barajı nedeniyle Schalke’nin almak zorunda kaldığı Ukraynalı oyuncu için G.Saray ısrarcı bir şekilde temaslarını sürdürüyor. Alman takımının teknik patronu olarak görevine yeni başlayan Domenico Tedesco, Konoplyanka’yı kadrosunda düşünmüyor. İşte bu durumu fırsata çevirmek isteyen G.Saray ise teklifini yaptı.

ALMANLAR, oyuncuyu 12.5 milyon Euro’ya almaları nedeniyle bonservisi ile göndermek için uğraşırken G.Saray ise kiralamak için teklif yaptı. G.Saray Teknik Direktörü Igor Tudor, hücum hattında Konoplyanka’yı her yerde kullanabileceği için takımında görmek isterken yönetim de hem Schalke hem de oyuncu ile masada.

27 yaşındaki oyuncu’ya G.Saray tarafından teklif edilen yıllık ücret 2.5 milyon Euro. Ancak burada asıl sorun Schalke’nin bonservis istemesi. G.Saray’ın ödeyebileceği rakamların bir hayli üzerinde olan bu bedel için sarı-kırmızılıların formülü ise 1 sezon kiralayıp kontrata satın alma bedeli koydurmak.

ÖNCELİKLE Ukraynalı oyuncuyu ikna edip onunla söz kesmek isteyen G.Saraylı idareciler ardından ise oyuncunun da baskısı ile Schalke’nin Konoplyanka’yı kiralamaya razı olmasını bekliyor. (Vatan)

Senin için hazırladığımız haberler