Konoplyanka'dan flaş transfer sözleri! Galatasaray'a mı geliyor?

12.12.2017 - 15:10 | Son Güncellenme: 12.12.2017 - 15:10

Konoplyanka'dan flaş transfer sözleri! Galatasaray'a mı geliyor?

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna katmayı planladığı Yevhen Konoplyanka transferiyle ilgili net ifadeler kullandı. 

Sezon başında teknik direktörüyle sorunlar yaşayan fakat daha sonra Tedesco'nun gelişiyle birlikte yeniden doğan Konoplyanka, Schalke 04'ten ayrılmayı düşünmüyor. 

Alman basınına açıklamalarda bulunan Ukraynalı kanat oyuncusu Tedesco ile yaz döneminde bir araya geldiğini söylerken, "Beni tanıdığını ama ne durumda olduğumu bilmediğini söyledi. Ancak kamptan sonra gelecekle ilgili konuşmaya başladık" dedi.

"Şimdi yeniden doğdum."

Kendisini ailesinin kurtardığını ifade eden Konoplyanka, "Aksi halde her şey mahvolabilirdi. Şimdi yeniden doğdum. O zamanlar "Acaba futbolu seviyor muyum" diyordum. Şu anda daha iyi hissediyorum. Yıldız değil de takımım için çok önemli bir oyuncu olmak istiyorum" diye konuştu.

Konoplyanka'dan flaş transfer itirafı!

28 yaşındaki oyuncu transferle ilgiliyse flaş bir itirafta bulundu: "Daha farklı liglerde oynamak istiyorum, bunu saklamıyorum. Ama şu anda değil. Hoca bana ben hocaya inanıyorum. Schalke'deki her şeyden memnunum. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Avrupa Kupaları'nı çok özledim. Bundesliga ilginç bir lig ama kupa da kaldırmak istiyorum."

Bu sezon 15 lig maçında forma giyen Konoplyanka 1 gol 4 asistlik bir performans sergiledi. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler