Kontrolü geç, imzayı at! Remy transferinde gerçekler...

28.08.2020 - 09:52 | Son Güncellenme: 28.08.2020 - 11:45

Türk takımlarının önceki yıllarda gözdesi olan Fransız golcü Loic Remy'nin Çaykur Rizespor ile anlaştığı gündeme geldi. Rizespor, Remy ile anlaştı mı? Transferde son durum ne?

Kontrolü geç, imzayı at! Remy transferinde gerçekler...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Süper Lig’de yeni sezonda başarılı bir performans sergilemek isteyen Çaykur Rizespor, önemli bir transferi gerçekleştirmek için adım attı. Rizespor, Loic Remy ile anlaşma sağladı mı? Detaylar haberde…

Remy ile temaslar var

Çaykur Rizespor, dünya futbolunun bildiği isimlerden biri olan ve daha önce de Türk takımlarının transfer gündemine gelen Loic Remy’yi gündemine aldı.

Görüşme var ama henüz anlaşma yok

Rizespor'a yakın kaynaklardan elde ettiğimiz bilgiye göre; futbolcu ile görüşmeler yapıldı. Ancak; kesin anlaşma sağlanmış değil.

Remy sağlık kontrolünden geçecek

33 yaşındaki futbolcu, detaylı sağlık kontrolünden geçecek. Kontrollerden geçebilirse ve Rizespor'un istediği şartlarda anlaşma sağlanabilirse imzalar atılacak. Futbolcunun kronik kalp rahatsızlığı olduğu biliniyor. Futbolcu, daha önce Benevento ile de görüşmüş ancak; sağlık kontrolünden geçemediği için anlaşma iptal olmuştu.

Müzakereler devam ediyor

Rizespor, Remy ile sözleşme süresi konusunda da görüşmeler yaptı ve çok uzun vadeli bir sözleşme önermeme noktasında müzakereler devam ediyor.

Remy hangi takımlarda oynadı

Futbol kariyerinde Lyon, Nice, Marsilya, QPR, Newcastle United, Chelsea, Crystal Palace, Las Palmas, Getafe ve Lille formalarını giyen Remy, geçen sezon Lille’de 30 maçta 14 gol attı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündemine de gelmişti

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da transfer gündemine gelen Remy, 31 kez de Fransa Milli Takım formasını giydi ve 7 kez ağları havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler