Hentbol Haberleri: Konyaaltı Evinde Benfica'yı Mağlup Edemedi

Ali Bozkurt
09.01.2023 - 23:19 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 23:30

Hentbol Haberleri: EHF Kadınlar Avrupa kupası son 16 turu ilk maçında Konyaaltı Belediye SK kendi sahasında Portekiz ekibi Benfica ile berabere kaldı. Detaylar...

Hentbol Haberleri: Konyaaltı Evinde Benfica'yı Mağlup Edemedi

AJANSSPOR HABER

Konyaaltı Belediye SK, EHF Kadınlar Avrupa kupası son 16 turu ilk maçında evinde SL Benfica ile karşılaştı. Temsilcimiz ilk karşılaşmada kendi sahasında Portekiz ekibin mağlup edemedi. Zorlu karşılaşma beraberlikle sona erdi. Detaylar...

Konyaaltı taraftarları zorlu karşılaşmada takımına destek verdi. Taraftardan destek alarak maça hızlı başlayan temsilcimiz ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı.

 

Mavi-Kelebekler ilk yarıda peş peşe bulduğu gollerle soyunma odasına önde girmeyi başardı. Portekiz ekibine karşı oynanan ilk devrede 17-15 üstünlükle tamamlandı.

İkinci yarıya da Antalyalı hentbolseverlerin yoğun desteği ile başladı. Tur umutlarını Portekiz’de oynanacak ikinci maça bıraktı. Temsilcimiz zorlu karşılaşmada skoru koruyamadı.

Mavi-Kelebekler, zaman zaman yapılan bireysel hatalar yüzünden sayı farkını istediği kadar açamadı. Maçın son dakikalarında yine 2 farklı üstünlük kuran Konyaaltı, bu skoru da koruyamadı ve sahadan 35-35 skorla beraberlikle ayrılarak tur umutlarını Portekiz’de oynanacak ikinci maça bıraktı.

Karşılaşmayı Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ile birlikte izleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, istedikleri galibiyeti kıl payı kaçırsalar da Portekiz’de çeyrek finale kalan tarafın kendileri olacağına inandığını söyledi. 

Antalyalı hentbolseverlerin takımlarına verdiği destekten duyduğu memnuniyeti de ifade eden Başkan Esen, “Maça gelen bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler