Konyaspor-Afyonspor dostluk maçının gelirleri deprem bölgesine bağışlanacak

Akın Ungan
17.02.2023 - 22:37 | Son Güncellenme: 17.02.2023 - 23:07

Son dakika | Süper Lig'den Konyaspor, TFF 2. Lig takımı Afyonspor ile dostluk maçı yapacak. Maçın tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak. İşte detaylar.

Konyaspor-Afyonspor dostluk maçının gelirleri deprem bölgesine bağışlanacak

Arabam.com Konyaspor, TFF 2. Lig takımlarından Hes İlaç Afyonspor ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Müsabakanın sanal bilet gelirleri depremzedelere bağışlanacak.

Maç seyircisiz, sanal biletler satışta

Arabam.com Konyaspor'un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda seyircisiz olarak oynanacak müsabakanın 50 lira olarak belirlenen sanal biletlerinin satışa çıkarıldığı, elde edilen gelirin deprem bölgesine bağışlanacağı duyuruldu.

"Sen de sanal biletini al, yarınlarımıza nefes ol..."

Taraftarlara sanal bilet alınması istenilen paylaşımda, şu ifadelere yer verildi: "Her zaman olduğu gibi #BirizBeraberiz! Dostluk maçımızın bilet geliri, deprem bölgesine bağışlanacaktır. Sen de sanal biletini al, yarınlarımıza nefes ol..."

İlgini Çekebilir
Depremzede aileden Konyaspor'a dokunaklı mektup
Habere Git

Özgökçen'den paylaşım

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Konyaspor olarak tüm gelirini depremzedelere bağışlayacağımız sanal bilet kampanyamıza 1000 bilet alarak katılıyorum. #BirizBeraberiz ve tüm zorlukları birlikte aşacağız" dedi.

Başkan, "Sanal bilet kampanyamıza teknik direktörümüz Aleksandar Stojanovic 1000 bilet ile katıldı. Kısa zamanda çok sayıda sanal bilet sattık ve salı gününe kadar devam edeceğiz. Renklerden bağımsız hep beraber depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam edelim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler