Konyaspor aradığı sol beki buldu: İmzalar atıldı
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Transfer haberleri. Trendyol Süper Lig takımlarından Konyaspor, Kongolu milli futbolcu Yhoan Andzouana ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Detaylar.

Son 5 Haber

Fenerbahçe'den Amrabat takası! Cucho Hernandez için formül

Ali Koç, Milli Takım'ı yalnız bırakmadı

Galatasaray'da olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak

RTÜK Başkanı Daniş'ten yayıncı kuruluşlara ve spor yorumcularına çağrı

Nihat Kahveci canlı yayında çılgına döndü, Montella'ya yüklendi: "Hala laf sokuyorsun!"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Kongolu milli futbolcu Yhoan Andzouana ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.
Yhoan Andzouana'dan 3 yıllık imza
Kulüpten yapılan açıklamada, "Konyaspor'umuz, Kongolu milli futbolcu Yhoan Andzouana ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
Stadyumumuzda yer alan Konyaspor Müzesi'nde yapılan imza töreninde, Futbol Şube Sorumlumuz Yusuf Küçükbakırcı hazır bulundu.
Forma giydiği takımlar
Fransız kulübü Monaco altyapısında yetişen Andzouana, sırasıyla CF Peralada, Girona, KSV Roeselare ve son olarak DAC Dunajska Streda takımlarında forma giydi.
23 numaralı formayı giyecek
Andzouana, takımımızda 23 numaralı formayı giyecek.
Yhoan Andzouana'ya hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.
Son olarak Dunajska Streda takımında forma giyen sol bek oyuncu, çıktığı 159 karşılaşmada 22 gol ve 21 asist kaydetti.