Arabam.com Konyaspor Başkanı Özgökçen: "Satılan bilet sayısı bizi üzüyor"

Kerem Ergün
30.09.2022 - 17:16 | Son Güncellenme: 30.09.2022 - 18:20

Arabam.com Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Genel Yayın Yönetmenleri ile toplantı yaptı. Özgökçen, satılan bilet sayısından yakındı. İşte tüm detaylar...

Arabam.com Konyaspor Başkanı Özgökçen: "Satılan bilet sayısı bizi üzüyor"

Arabam.com Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 2 Ekim Pazar günü oynanacak HangiKredi Ümraniyespor maçı öncesi Genel Yayın Yönetmenleri ile toplantı yaptı. Özgökçen satılan bilet sayısının azlığından yakındı.

"Bilet fiyatı falan hikaye!"

Bilet satış sayısından yakınan Özgökçen şöyle konuştu: " Biletler pazar günü satışa çıktı, pazar günü de maç var ama satılan bilet sayısı 700. Bu takım şampiyon olacak öyle mi? Yok ya. Kendimizi kandırmayalım. İstanbul'da Konya Günleri'ne katıldığımızda herkes çok memnundu, herkes ilgiliydi. Bilet işini çözmemiz lazım. Biletleri satışa çıktığı andan 10 saniye sonra tükenen takımlar var. Bir yerde yanlışlık var. Bilet fiyatı falan hepsi hikaye. Konyaspor 2,5 milyon nüfusu olan büyük bir şehir. Herkes Konyaspor'u çok özledik diyor ama katılım çok az. Bu hafta yeniden lider olma durumumuz var ama bu sayılar bizi üzüyor."

İlgini Çekebilir
Tribünde Üç Büyükler'in amansız yarışı
Habere Git

Konyaspor 8. haftada evine dönüyor

Arabam.com Konyaspor ligin, ilk 7 haftasındaki iç saha maçlarını (Başakşehir, Fenerbahçe, Hatayspor) zemin yenileme çalışmaları sebebiyle Eskişehir'de bulunan Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynadı. Arabam.com Konyaspor resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda zemin yenileme çalışmaları sona erdi. Konya temsilcisi, 8. haftadaki HangiKredi Ümraniyespor maçını kendi stadyumunda oynayacak.

İlgini Çekebilir
Konyaspor ne zaman kendi stadında oynayacak? Açıklandı
Habere Git

6 hafta gol yemediler!

7 hafta sonunda Spor Toto Süper Lig'de 5. sırada bulunan Arabam.com Konyaspor, 7. hafta maçına kadar ligde gol yemeyen iki takımdan biriydi . İlk 7 hafta sonunda kalesinde gol görmeyen yeşil beyazlılar, Galatasaray maçında 2 gole engel olamadı ve Konya ekibinin gol yememe serisini sona erdi. Arabam.com Konyaspor'un gol yemesinin ardından ilk 7 hafta sonunda ligde gol yemeyen tek takım Medipol Başakşehir oldu.

İlgini Çekebilir
ATAR YEMEZ KONYA
Habere Git

Konyaspor 7 hafta sonunda 5. sırada

Arabam.com Konyaspor ligde ilk yedi haftanın sonunda on dört puanla beşinci sırada yer alıyor. Teknik direktör İlhan Palut'un öğrencileri yedi haftada rakip fileleri sekiz kez sarsarken kalesinde sadece iki gol gördü. Yeşil beyazlı ekip pazar günü oynanacak HangiKredi Ümraniyespor maçını kazanıp zirve yarışındaki iddiasını devam ettirmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler