Konyaspor Başkanı: "Serdar Gürler'e, Ahmet Çalık için oynayacağız dedim, kabul etmedi"

Akın Ungan
14.01.2022 - 22:32 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 22:55

Takımından ayrılarak, Başakşehir ile anlaşan Serdar Gürler hakkında konuşan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, transferden önce yapılan konuşmayı anlattı.

Konyaspor Başkanı: "Serdar Gürler'e, Ahmet Çalık için oynayacağız dedim, kabul etmedi"

İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgöçgen, sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kullanarak, Medipol Başakşehir'e transfer olan Serdar Gürler hakkında açıklamalarda bulundu.

Başakşehir transferi duyurdu

Medipol Başakşehir, 3,5 yıllık sözleşme imzaladığı oyuncuyu, "Kulübümüz, Serdar Gürler’in transferi için kulübü İttifak Holding Konyaspor ile anlaşmış olup başarılı futbolcuyu 3.5 yıllığına kadrosuna kattı." ifadeleri ile duyurdu.

İlgini Çekebilir
Serdar Gürler resmen Başakşehir'de
Habere Git

Konyaspor sitem etti

İttifak Holding Konyaspor, Serdar Gürler'in ayrılışını sitem dolu bir mesaj ile duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcu Serdar Gürler, serbest kalma maddesini kullanarak takımımıza faydalı olamayacağını ve kulübümüzden ayrılmak istediğini yönetimimize defaatle bildirmiştir. Kulübümüz, yapılan istişareler sonrasında her iki taraf için de mevcut şartlarda ayrılığın doğru olacağına karar verip, Başakşehir kulübü ile anlaşarak Serdar Gürler'in satışını onaylamıştır. Manevi olarak zor günlerden geçen kulübümüz, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederken, formamızı terletmek isteyen futbolcular ile yoluna devam edecektir." ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Konyaspor'dan Serdar Gürler'in Başakşehir'e transferi hakkında sitemli açıklama
Habere Git

Konyaspor Başkanı anlattı

Konyaspor Başkanı Fatih Özgöçgen, konuyu anlattı. Başkan, "Serdar Gürler ile konuşmamda Ahmet Çalık için oynayacağız bizimle kal, sezon sonu gelin gibi gönderelim dedim. Kendisi kabul etmedi." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler