Ajansspor

Konyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı

Editör: Ali Bozkurt

Son Güncelleme /

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş ile oynayacağı kritik maç öncesi hazırlıklarını tamamladı. Mücadele 5 Mayıs’ta saat 20.30’da.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 29 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip, son antrenmanını Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Antrenman detayları

Kayacık Tesisleri’nde İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Futbolcular daha sonra 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdmanın devamında çabukluk ve çeviklik çalışmaları gerçekleştirildi.

Taktik çalışma ile tamamlandı

Antrenman, teknik heyetin planladığı taktik organizasyonlarla sona erdi. Konyaspor, bu çalışmayla birlikte maç öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Kritik maç 5 Mayıs’ta

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 5 Mayıs’ta saat 20.30’da Beşiktaş’a konuk olacak.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...