Ajansspor

Konyaspor, Ebrima Colley'i resmen açıkladı

Editör: Ali Bozkurt

Son Güncelleme /

Konyaspor, Young Boys forması giyen Ebrima Colley'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı. Gambiyalı kanat oyuncusu için imza töreni düzenlendi.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 45 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, kanat hattına takviye yaptı. Yeşil-beyazlı ekip, İsviçre temsilcisi Young Boys'ta forma giyen Gambiyalı futbolcu Ebrima Colley'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Ebrima Colley ile sözleşme imzalandı

Konyaspor, Young Boys forması giyen 26 yaşındaki Gambiyalı kanat oyuncusu Ebrima Colley ile satın alma opsiyonunu içeren kiralık transfer konusunda anlaşmaya vardı.

İmza töreni, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda bulunan Konyaspor Müzesi'nde gerçekleştirildi.

Törende Futbol Şube Sorumlusu Ali Camgöz de yer aldı.

Kulüpten "Hoş geldin" mesajı

Yeşil-beyazlı kulüp, transferin ardından resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

Açıklamada, "Ebrima Colley'e hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Süper Lig tecrübesi bulunuyor

Kariyerinde İtalya'da Atalanta, Hellas Verona ve Spezia formalarını giyen Ebrima Colley, Türkiye'de ise Fatih Karagümrük'te Süper Lig'de mücadele etti.

26 yaşındaki kanat oyuncusu, yeni sezonda Konyaspor formasıyla görev yapacak.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...