Süper Lig ekibinde ayrılık!

04.03.2018 - 20:13 | Son Güncellenme: 04.03.2018 - 20:13

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’da yol ayrımı yaşandı. Konyaspor Kulübü, alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdı.

Açıklama Başkan Yardımcısından geldi

Öte yandan Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar, Mehmet Özdilek ile ilgili kararlarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Baydar, ”Teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Hocamıza bu kararı tebliğ edeceğiz. Bugünden itibaren teknik direktör arayışlarına başlayacağız. Ümit ediyorum ki en kısa sürede yeni teknik direktör takımın başında olacaktır. Mehmet Özdilek hocamıza kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz." diye konuştu.

Son maçta Yeni Malatyaspor’a kaybettiler

Konyaspor, ligde son oynadığı maçta Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Konyaspor rakibine 1-0 kaybetti. Bu sonucun ardından yeşil-beyazlı ekip 21 puanla 16.sırada kendisine yer bulabildi. Konyaspor ligdeki bir sonraki maçını ise Galatasaray ile deplasmanda oynayacak. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler