Konyaspor primi düşürdü! Resmen açıklandı!

17.04.2018 - 11:23 | Son Güncellenme: 17.04.2018 - 11:23

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Atiker Konyaspor, Antalyaspor ile oynadığı maçta sahadan beraberlikle ayrıldı. Konyaspor’un, Konyaspor'un Antalya deplasmanında galip gelme adına deplasman maçlarında takıma verilen beraberlik primini düşürdüğü açıklandı.

“Primi 3’te1 oranında düşürdük”

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı, Kon TV'de yayınlanan Spor Gündemi programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor maçını değerlendiren Çakıcı, "Hafta içindeki çalışmalar galibiyet üzerineydi. Bu maçta alacağımız bir galibiyet bizi gelecek haftalarda daha sağlıklı bir noktaya çıkaracaktı. Deplasman galibiyetlerinde verdiğimiz primin yarısını beraberliğe veririz. Antalyaspor maçında özellikle hocamızın da isteğiyle beraberlik primini 3’te 1 oranında düşürdük. Takım tamamen galibiyete odaklansın istedik. Antalyaspor son 3 maçı kazanmış bir takımdı. Bakanıyla valisiyle gövde gösterisi yapan takıma karşı galip gelemediğimiz için üzülsek de bir puanın da önemli olduğunu düşünüyorum. Ömer Ali’nin pozisyonu net penaltıydı. Fikstür tamamen lehimize döndü. Bizler geleceğe umutla bakıyoruz" dedi.

“Kasımpaşa rahat gelecek”

Önümüzdeki hafta oynanacak Kasımpaşa maçı hakkında da konuşan Çakıcı, "Bize karşı önlem almayan ve açık oynayan takımlara karşı daha rahat oynuyoruz. Kasımpaşa da bu takımlardan biri. 40 puandalar ve bizim maça rahat çıkacaklar. Büyük Konyaspor taraftarının desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılacağız. Bu maçtan sonra Bursa deplasmanının daha kolay olacağını düşünüyorum. Sahaya varımızı yoğumuzu ortaya koymaktan başka şansımız yok. Kasımpaşa ve Bursa maçlarından alınacak 2 galibiyet bizi farklı noktaya taşıyacak. Son maçtaki stresi yaşamamak istemiyoruz. Göztepe ile iç sahada oynanacak maçla ligde kalmayı garantileyeceğimize inancımız sonsuz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler