Konyaspor Sehic ve Rahmanovic ile sözleşme uzattı

19.11.2021 - 18:36 | Son Güncellenme: 19.11.2021 - 18:47

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor kaleci Ibrahim Sehic ve forvet Amar Rahmanovic ile yeni sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Konyaspor Sehic ve Rahmanovic ile sözleşme uzattı

AJANSSPOR-HABER

İttifak Holding Konyaspor, file bekçisi Ibrahim Sehic ve golcü futbolcusu Amar Rahmanovic'in sözleşmelerini uzattı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda gerçekleşen imza törenine, Genel Sekreter Gökhan Çelik ve Başkan Yardımcısı Osman Dağ da katıldı.

Sehic ve Rahmanovic ile 1'er yıl daha

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Bosna Hersek Milli Takımı'nda da top koşturan oyuncular, imzalanan yeni sözleşme ile 2022-2023 sezonunda da Konyaspor için mücadele etmeye devam edecek.

Hedef Avrupa kupaları

Kaptan Ibrahim Sehic, "Öncelikle yeni kontrat imzaladığım için çok mutluyum. Bir sezon daha Konyaspor'da kalacağım. Bu büyük takım ve güzel taraftarlar için elimden geleni yapacağım. Hedefimize gelecek olursak sezon sonunda en yukarlara tutunmak istiyoruz. Mümkün olursa Avrupa'ya gitmek istiyoruz" dedi.

Amar Rahmanovic ise, "Konyaspor takımının bir parçası olmaktan çok mutluyum. Bu harika takımın iyi oyuncularıyla mücadele edeceğim için çok şanslıyım. Taraftarlarımızı mutlu etmek için daha çok çalışacağım" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler