Konyaspor son saniyede kazandı! Arda Turan...

06.10.2024 - 15:27 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 15:32

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Konyaspor evinde Eyüpspor ile karşılaştı. Zorlu karşılaşma Konyaspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. İşte maç özeti ve detaylar...

Konyaspor son saniyede kazandı! Arda Turan...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Konyaspor evinde Eyüpspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlandı. İkinci yarısında ise Konyaspor son dakikada attığı golle galibiyeti aldı.

Slowik son anda çıkardı

Karşılaşmanın 37. dakikasında Caner Erkin'in sol kanattan ortasında ceza sahası içinde yer alan Bruno'nun kafa vuruşunda kaleci Slowik meşin yuvarlağı çizgide tuttu.

Berke gol yok dedi

Karşılaşmanın 45+5. dakikasında Oğulcan'ın pasında topla buluşan Keyta'nın vuruşunda kaleci Berke topu kornere çeldi. Bu pozisyon sonrası devre 0-0 sona erdi.

Ahmed Kutucu attı

Eyüpspor'da karşılaşmanın 65. dakikasında Ahmet Kutucu sahneye çıktı ve skoru 1-0'a getirdi. Golcü oyuncu bu golle birlikte Süper Lig'de 3. golünü atmayı başardı.

Yusuf Erdoğan beraberliği getirdi

Karşılaşmanın 72. dakikasında solda topla buluşan Yusuf Erdoğan, uzun pas sonrası kaleciyle karşı karşıya geldi. Erdoğan attığı golle skor 1-1'e geldi.

Senin için hazırladığımız haberler