Konyaspor, Steven Nzonzi'yi transfer etti

Akın Ungan
25.08.2023 - 16:55 | Son Güncellenme: 25.08.2023 - 17:03

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Al Rayyan ile yollarını ayıran Steven Nzonzi'yi transfer etti. 34 yaşındaki önlibero ile sözleşme imzalandı. Detaylar.

Konyaspor, Steven Nzonzi'yi transfer etti

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Konyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Orta saha bölgesine takviyede bulunmak isteyen Konya ekibi, Katar temsilcisi Al Rayyan ile yollarını ayıran Steven Nzonzi ile anlaşma sağladı.

Nzonzi Konyaspor'da!

Konyaspor, Steven Nzonzi'yi transfer etti. Kulüp, tecrübeli önlibero ile sözleşme imzalandığını resmen duyurdu.

Transfer resmen açıklandı

Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "Tümosan Konyaspor'umuz, Fransız futbolcu Steven Nzonzi ile sözleşme imzaladı. Konyaspor Kulüp Binası'nda düzenlenen imza töreninde, Yönetim Kurulu Üyemiz Adem Bulut hazır bulundu" denildi.

İlgini Çekebilir
Onur Ergün Başakşehir'de!
Habere Git

37 numarayı giyecek

Nzonzi'nin 37 numaralı formayı giyeceği açıklandı. Açıklamada, "Tecrübeli orta saha takımımızda 37 numaralı formayı terletecek. Steven Nzonzi'ye hoş geldin diyor, Yeşil-Beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Nzonzi'nin kariyeri

Orta saha bölgesinde görev yapan Fransız futbolcu, Stoke City, Blackburn Rovers, Roma, Sevilla, Rennes takımlarında forma giydi. Nzonzi, son olarak Katar Ligi ekibi Al-Rayyan SC de yaklaşık 2 sezon oynadı. Bir yıllık imza attığımız Steven Nzonzi, Fransa Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası şampiyonluğu da yaşadı.

İlgini Çekebilir
İstanbulspor, Simon Deli'nin bonservisini aldı
Habere Git

Nzonzi'nin performansı

Geçen sezon 24 maçta görev alan Nzonzi, 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 34 yaşındaki önlibero, 4 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler