Konyaspor, Süper Lig'den transfer yapıyor! Anlaşma sağlandı

06.08.2024 - 17:14 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 17:16

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Başakşehir ile sözleşmesinin feshetmesi beklenen Sırp on numara Danijel Aleksic ile anlaşma sağladı. Detaylar...

Konyaspor, Süper Lig'den transfer yapıyor! Anlaşma sağlandı

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktör Ali Çamdalı liderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, kadrosuna yeni bir takviye yapmaya hazırlanıyor.

Anlaşma sağlandı

Yılmaz Çelik'in haberine göre; Konyaspor, 5 sezondur Başakşehir formasıyla Süper Lig'de mücadele eden ve bir kez şampiyonluk sevinci yaşayan 33 yaşındaki Sırp on numara Danijel Aleksic ile transferi konusunda prensip anlaşmasına vardı.

Sözleşme feshi bekleniyor

Haber detayında Başakşehir ve Danijel Aleksic arasında sözleşme feshi görüşmelerinin yapıldığı ve oyuncunun bugün sözleşme feshi yapacağı kaydedildi. Resmi açıklamanın ardından Konyaspor'un, Aleksic'i kadrosuna katması bekleniyor.

Konyaspor'un transferleri

Konyaspor, yeni sezon öncesi kadrosunu Umut Nayir, Melih Bostan, josip Calusic, Ufuk Akyol, ve Marko Jevtovic gibi isimlerle güçlendirdi.

Başakşehir performansı

Başakşehir formasıyla geride kalan 5 sezonda 182 maçta sahaya çıkan Danijel Aleksic, 37 gol ve 12 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler