Konyaspor, Galatasaray'dan iki transfer yapmak istiyor

Cem Ergün
24.07.2024 - 00:22 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 00:42

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Galatasaray forması giyen iki yıldız oyuncu için transfer girişimlerine başladı. İşte tüm detaylar...

Konyaspor, Galatasaray'dan iki transfer yapmak istiyor

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktör Ali Çamdalı liderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, transfer için Süper Lig devi Galatasaray'ın kapısını çaldı. Yeşil-Beyazlıların, iki ismi kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

Geçen sezon taraftarını korkuttu

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu küme düşme hattının yalnızca 1 puan üstünde tamamlayan Konyaspor, taraftarlarını korkutmuştu. Gelecek sezonda hata yapmak istemeyen Konya ekibi, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

7 ismi kadrosuna kattı

Konyaspor yaz transfer döneminde şimdiye dek Josip Calusic, Ufuk Akyol, Marko Jevtovic, Pedrinho, Yusuf Erdoğan, Tunahan Taşçı ve Melih İbrahimoğlu ile kadrosunu güçlendirmeyi başardı.

G.Saray'ın kapısını çaldı

Yeşil-Beyazlılar şimdi de forvet ve merkez orta saha pozisyonları için ligde geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray'ın kapısını çaldı.

Son şampiyondan iki ismi istedi

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Konyaspor, Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan Halil Dervişoğlu ve Eyüp Aydın'ı kadrosuna katmak istiyor. İki isim için temasların kurulduğu belirtildi.

Eyüp olumsuz, Halil belirsiz

Çıkan haberde Eyüp Aydın'ın bu transfer girişime olumsuz baktığı kaydedilirken, Halil Dervişoğlu'nun durumunun henüz netlik kazanmadığı belirtildi. Son kararın ise Okan Buruk'ta olduğu aktarıldı.

Sezon performansları

Eyüp Aydın, geride bıraktığımız sezon Sarı-Kırmızılı formayla 12 maça çıktı ve 2 asiste imza attı.

Halil Dervişoğlu ise Galatasaray'da başladığı sezonu Hatayspor'da noktaladı. 24 yaşındaki forvet sezonu 31 maçta kaydettiği 4 gol ve 1 asistle tamamladı.

Eyüp'ün Galatasaray ile 2026 yılına dek Halil'in ise 2027 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler