Konyaspor, CSKA 1948 forması giyen Brezilyalı Pedrinho'yu transfer ediyor

Arif Can Yıldız
02.07.2024 - 20:57 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 21:00

Süper Lig ekibi Konyaspor transferde hız kesmiyor. Yusuf Erdoğan, Ufuk Akyol ve Josip Calusic'u renklerine bağlayan Yeşil-Beyazlı ekip Pedrinho’yu gündemine aldı.

Konyaspor, CSKA 1948 forması giyen Brezilyalı Pedrinho'yu transfer ediyor

AJANSSPOR HABER

Teknik direktör Ali Çamdalı ile yeni sezon hazırlıklarına devam eden Konyaspor, transfer çalışmalarına yüksek viteste devam ediyor. Sırbistan Ligi’nden Hırvat kaleci Josip Calusic’i, Antalyaspor’dan Ufuk Akyol’u ve Adana Demirspor’dan Yusuf Erdoğan’ı bonservissiz şekilde kadrosuna katan Yeşi-Beyazlı kulübü bir transferi daha bitirmek istiyor. Balkan piyasasına hakimiyeti ile bilinen Konya ekibi aradığı sol kanatı Bulgaristan’da buldu.

Brezilyalı kanat

VTR Spor’dan Orçun Akten’in haberine göre Konyaspor, Bulgaristan Ligi’nde CSKA 1948 forması giyen Brezilyalı sol kanat oyuncusu Pedrinho ile prensip anlaşmasına vardı.

Takıma veda etti

1.76 boyundaki kanat oyuncusu yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Bulgar ekibine veda etti.

İlgini Çekebilir
Yusuf Erdoğan resmen Konyaspor'da!
Habere Git

Anlaşma 3 yıllık

Yeşil-Beyazlı ekibin prensip anlaşmasına vardığı 27 yaşındaki futbolcu ile yapılacak sözleşmenin 3 yıllık olduğu kaydedildi.

CSKA 1948 performansı

Bulgaristan ekibi ile geride bıraktığımız sezon 39 maça çıkan deneyimli futbolcu sahada yer aldığı maçlarda 12 gol atarken 6 asistlik bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler