Konyaspor'a İstanbulspor'dan ikinci transfer! Ethemi'nin ardından...

24.01.2024 - 15:53 | Son Güncellenme: 24.01.2024 - 16:16

Trendyol Süper Lig ekibi Tümosan Konyasor, İstanbulspor'dan Valon Ethemi'nin ardından Alassane Ndao ile de anlaşma sağladı. Detaylar haberimizde...

Konyaspor'a İstanbulspor'dan ikinci transfer! Ethemi'nin ardından...

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktör Hakan Keleş ile yollarını ayırdıktan sonra takımı Fahrudin Omerovic emanet eden Konyaspor transfere hız vererek, Filip Damjanovic, Jakub Slowik ve Emmanuel Boateng'i kadrosuna kattı.

Ethemi'nin ardından İstanbulspor'dan ikinci transfer

Ajansspor'un dün futbolseverlere duyurduğu transferde Yeşil beyazlılar, İstanbulspor ile 26 yaşındaki Kuzey Makendon oyuncu Valon Ethemi'yi zorunlu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralanması için anlaşmaya varmıştı.

Konyaspor, Ethemi'nin ardından İstanbulspor'un başka bir oyuncusunu daha transfer etmek için hareke geçti.  

Alassane Ndao ile anlaşma sağlandı

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre yeşil beyazlı yönetim, İstanbulspor forması giyenSenegalli sağ kanat oyuncusu Alassane Ndao ile anlaştı.

İstanbulspor ile görüşmeler sürüyor

Konyaspor, 27 yaşındaki futbolcunun transferi için kulübü İstanbulspor ile görüşmelerine devam ediyor.

Karagümrük ve Antalyaspor'da da forma giydi

İstanbulspor'un sezon başında Al-Ahli'den bedelsiz olarak kadrosuna katarak 1 yıllık sözleşme imzaladığı Ndao, daha önce Türkiye'de Karagümrük ve Antalyaspor formaları giymişti.

21 maçta oynadı

Bu sezon sarı siyahlı formayla 21 maça çıkan Senegalli kanat oyuncusu 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 1.4 milyon Euro olan Alassane Ndao, Senegal Milli Takımı'nda da 3 maç oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler