Konyaspor'da Beşiktaş maçının hakemi Arda Kardeşler hedefte!

İsmail Keles
05.10.2023 - 09:05 | Son Güncellenme: 05.10.2023 - 09:09

Tümosan Konyaspor Basın Sözcüsü Mahmut Güzel'den hakem Arda Kardeşler'e tepki geldi. Güzel, Kardeşler'i MHK'ye şikayet edeceklerini söyledi.

Konyaspor'da Beşiktaş maçının hakemi Arda Kardeşler hedefte!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Beşiktaş'a 2-0 yenilen Konyaspor'da hakem Arda Kardeşler'e tepki geldi. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Konyaspor Basın Sözcüsü Mahmut Güzel, "Pazar gün oynadığımız Beşiktaş karşılaşmasında hakem Arda Kardeşler bize göre maçın skorunu etkilemiştir. Pozisyonu tekrar izleyenler açıkça görmüştür, Beşiktaşlı futbolcu Aboubakar bile top eline değince duraksadı, o bile hakemin penaltı çalmasını bekledi. Fakat hakem Arda Kardeşler ne yazık ki büyük bir hataya imza attı ve oyunu devam ettirdi. Pazar günü penaltımızın verilmediğini düşünüyoruz.

"VAR neden devreye girmedi"

Daha dramatik olan VAR'ın devreye girmemesi... VAR bu pozisyonda neden devreye girmedi? Bununla ilgili açıklama bekliyoruz. Her kulüp gibi bizler de adalet bekliyoruz. VAR neden var? VAR varda bize mi yok? Penaltı olsa ardından kırmızı kart olayı da yaşanmayacaktı. Üzüldük moralimizi bozmadan çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Konyaspor'dan hakem tepkisi: "Arda Kardeşler büyük bir hata yaptı"
Habere Git

"Arda Kardeşler'i şikayet edeceğiz"

Karşılaşmanın hakemini şikayet edeceklerini söyleyen Güzel, "Arda Kardeşler maçın skorunu bariz bir şekilde etkilemiştir. TFF'ye ve MHK'ye şikayetimizi yapacağız. Tüm savunmamızı hazırlayacağız" ifadelerini kullandı.  

Cikalleshi ve Bruno Paz müjdesi

Mahmut Güzel sakatlıklarını atlatan Sokol Cikalleshi ve Bruno Paz için taraftara müjdeyi verdi. Güzel, "Sokol Cikalleshi ve Bruno Paz geçtiğimiz hafta takımla birlikte çalışmalara başlamışlardı. Her iki oyuncu da Hatayspor maçının kadrosuna olacak” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler