Son Dakika | Real Sociedad, Endri Çekici'yi Transfer Etmek İstiyor

Orhan Gülek
23.01.2023 - 15:25 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 16:28

Son dakika transfer haberi: Konyaspor'un 10 numarası Endri Çekici'ye İspanya'dan sürpriz bir takım talip oldu ve girişimlere başladı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Real Sociedad, Endri Çekici'yi Transfer Etmek İstiyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig takımı Arabamcom Konyaspor formasıyla sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Endri Çekici'ye sürpriz talip çıktı. 

Endri Çekici, Real Sociedad'ın transfer radarında

İspanya La Liga takımlarından Real Sociedad, Konyaspor'un yıldızı Endri Çekici ile ilgileniyor. İspanyol temsilcisinin önümüzde günlerde yeşil - beyazlı kulübe resmi teklif yapması bekleniyor. 

Endri Çekici'nin performansı

2021-2022 sezonu yaz transfer döneminde Konyaspor'un Ankaragücü'nden kadrosuna kattığı 26 yaşındaki Arnavut 10 numara bu sezon Konya'da 16 maçta oynadı ve 2 gol ile 1 asist yaptı.

Amir Hadziahmetovic kadroda yok

Öte yandan; Konyaspor'da Amir Hadziahmetovic kadroda yok. Dün yönetimle görüşen Boşnak futbolcu transferi için müsaade istedi. 

Transferin gözdesi olan Boşnak futbolcu, bu sezon 23 maçta 6 gol atarken, 4 de asist yaptı.

Stanojevic, ilk lig maçına çıkacak

Arabam.com Konyaspor, yeni teknik direktörü Aleksandar Stanojevic yönetiminde bugün ilk lig maçına çıkacak. Sırp teknik adamla iyi bir başlangıç yapmak isteyen Konya ekibi, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Bu sezon 18 maçta 27 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip, haftaya 7'inci sırada girdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı eleyen MKE Ankaragücü'nde ise moraller yerinde. 19 puanı bulunan başkent ekibi, Konyaspor maçına da iddialı hazırlandı.

İlgini Çekebilir
Konyaspor'da Palut da gitti kupa da!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler