Konyaspor'da forvet transferinde sıcak saatler! Larin, Demba Ba, Rodallega...

26.01.2018 - 14:41 | Son Güncellenme: 26.01.2018 - 14:41

Konyaspor'da forvet transferinde sıcak saatler! Larin, Demba Ba, Rodallega...

Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Yeşil Beyazlı yetkililerin santfor hattına takviye yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Konyaspor, transferde gündemine daha önce Trabzonspor'dan Hugo Rodallega ve Beşiktaş'ın eski golcüsü Demba Ba'yı alırken; bu girişimler olumsuz sonuçlandı. Konyaspor forvet transferinde rotasını değiştirdi.

Yeşil Beyazlı takımın transfer gündemine dair açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Afrin mesajı!

Afrin'de Türkiye'nin sınır güvenliğini tehdit eden terör unsurlarını ortadan kaldırmak için Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için asker üniforması giyerek hazırladıkları videoyla ilgili sözlerine başlayan Fatih Yılmaz, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Ailerine Allah sabırlar versin" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği - Konyaspor maçı

Hafta sonunda oynanacak olan Gençlerbirliği maçıyla ilgili olarak ise Başkan Yılmaz, "Gençlerbirliği Süper Lig'in iyi futbol oynayan ekiplerinden Ankara'ya puan ya da puanlar için gidiyoruz. Son haftalarda devam eden güzel futbolumuzu Ankara'da puanlarla taçlandırmak istiyoruz" dedi.

Mehmet Özdilek sözleri!

Mehmet Özdilek'le futbolcuların iletişiminin çok güzel olduğunu belirten Fatih Yılmaz, "Mehmet Hoca ile oyuncularımız arasında güzel bir uyum var. Sonuç almakta sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah bu maçla birlikte seri galibiyetler yakalarız" şeklinde konuştu.

Demba Ba ve Rodallega defteri kapandı!

Transfer gündemiyle ilgili olarak ise Yılmaz, "Şu anda isim vermeyeceğim ama bir santrfor için görüşmemiz devam ediyor. İki gün içerisinde transfer sonuçlanacak. Bu isim Demba Ba değil. Hugo Rodallega gelmek istedi fakat bu transfer gerçekleşmedi. Rodallega defteri kapandı" ifadelerini kullandı.

Larin iddiası!

Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz'ın açıklamalarının ardından Radyospor programcısı Salim Manav'ın elde ettiği bilgiler neticesinde Atiker Konyaspor'un Beşiktaş'ın yeni transferi Cyle Larin'le görüştüğü ve Larin'i sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlerini başlattığı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler