Konyaspor'da 'Kocaman' uyum!

25.08.2019 - 15:36 | Son Güncellenme: 25.08.2019 - 18:42

Konyaspor'da 'Kocaman' uyum!

Ankaragücü karşılaşmasında sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrılan ve sezona 1 puanla başlayan Konyaspor, Galatasaray maçına tam anlamıyla kilitlendi.

Konyaspor, Galatasaray'dan çekinmiyor

Yeşil-beyazlılarda hem yönetim hem de teknik heyet karşılaşmanın zor olduğu fikrini savunurken, Galatasaray'dan ise çekinmiyor.

Aykut Kocaman'dan Bajic ve Ömer Ali'ye uyarı

Aykut Kocaman'ın da hafta arasında gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcularına çeşitli uyarılarda bulunduğu öğrenildi. 

Tam anlamıyla hazır olmayan futbolculara mesajı verdi

Deneyimli teknik adamın kadroda değerli bulmasına karşın hazır olmadığını düşündüğü oyuncularla birebir görüştüğü ve açıklarını en kısa sürede kapatmaları yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.

Yönetim ile Kocaman arasındaki uyum

Bu arada başkanlığını Hilmi Kulluk'un yaptığı Konyaspor'da yönetim kurulu ile Aykut Kocaman arasındaki uyum dikkatleri çekiyor.

Transfer konusunda teknik heyet ve yönetim hemfikir

Kulübün mali açıdan ilerleyen dönemlerde sıkıntıya düşmesine neden olacak transferlere kapıların kapatılması konusunda Kocaman ile yönetim aynı paralelde buluştu. Kocaman'ın geleceği düşünen yapısının yönetim tarafından da takdir edildiği ifade edildiği Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy tarafından da doğrulandı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler