Konyaspor'dan flaş açıklama: "Yılların ihmalini kimse bize..."

10.08.2017 - 14:53 | Son Güncellenme: 10.08.2017 - 14:53

Konyaspor'dan flaş açıklama: "Yılların ihmalini kimse bize..."

AJANSSPOR – Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı sonrasında gündeme dair açıklamalar yaptı. A Spor’un sorularını yanıtlayan Şan, Süper Kupa maçında yaşanan olaylar hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Şan’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde :

Kulüpler Birliği Başkanlığı hakkında...

Dursun Başkan bütün kulüplerin oyuyla seçildi. Zor bir göreve soyundu. Kulüpler Birliği’nde görevini layıkıyla götürecek.

"İlgili şahıs ömür boyu maçlarımızı izlemesin"

Fikret Orman ile eskiden gelen bir dostluğumuz var. Futbolun sahada kalmasını istiyoruz. Taraftarların sebep olduğu olaylarla ilgili görüşmeler yapıldı ve tedbirler alındı. İlgili şahsın bir daha Konyaspor maçlarını izleyemesin diye ömür boyu men kararı aldık. Diğerleri için de en sert tedbirleri alacağız.

"Yılların ihmali bize fatura edilmesin"

Emniyet güçleri tarafından da tedbir alınması gerekirdi. Maçtan önce de bir şeyler yaşanmıştı. Kimse kimseyi suçlamasın. Suçlular cezalandırılsın. Biz gereken tedbiri alacağız. Yılların ihmalini ve cezayı Konyaspor’a kimse kesmesin. Herhalde cezalar açıklanacaktır.

"Hak edilen cezalar çekilmelidir"

Lig başlıyor. Lige dönmemiz lazım. Onun hazırlıklarını yaptık. Sportif başarının bile keyfine varamadık. Bu gölgelemeye rağmen taraftarlarımız rahat olsun. Birileri durumdan vazife çıkarmasın. Tasvip etmiyoruz. Hak edilen cezalar çekilecektir. Adaletin tecelli etmesini bekliyorum.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler