Konyaspor'dan Galatasaray açıklaması: "Ceza ikiye katlandı"

13.10.2017 - 15:50 | Son Güncellenme: 13.10.2017 - 15:50

Konyaspor'dan Galatasaray açıklaması: "Ceza ikiye katlandı"

AJANSSPOR- Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz'ın röportajından önemli satır başları şu şekilde:

'13 TL bilet fiyatı Galatasaray seyircisi için sudan ucuz'

"Galatasaray ile karşılaşacağız. Lider takım ve ligin en formda ekiplerinden birisi. Konyaspor'un da bir çıkışı var. Kıran kırana bir maç olacaktır. Konyaspor olarak zaten ağır bir ceza aldık. Müsabaka seyircisiz oynanıyorsa tamamen seyircisiz olması lazım. Takıma hem ceza veriyorsunuz hem de rakip takım seyircisi maça geliyor. Cezayı bu ikiye katlıyor. Zaten Anadolu'da seyirci kaybımız var. Hasılat gelirini kaybediyoruz. Normalde bu maçlar tıklım tıklım olur. Geçen sezonun değerlerine göre bilet fiyatı belirleniyor ki 13 TL Galatasaray seyircisi için sudan ucuz. Son beş maçın ortalaması alınır denildiği için bu değer çıkıyor"

'Üç sene defansif futbol oynadık bu sezon...'

Aykut Kocaman'ın ardından göreve başlayan Mustafa Reşit Akçay hakkında konuşan Başkan  Yılmaz, Kocaman döneminde defansif oynadıklarını belirtti.

"Hocamız (Mustafa Reşit Akçay) geçen sezon Osmanlıspor'da ciddi bir Avrupa deneyimi yaşamıştı. Bu sezonda bizim takımda gerçekten hem iyi oynayıp hem de sonuç aldık. Bu maçtan alacağımız bir galibiyet tur atlama şansımızı arttıracak. Kolay bir süreç değil. Üç sene defansif bir futbol oynadık bu sezon ofansif bir futbola geçtik.  Son maçlara baktığımız zaman iki galibiyet bir beraberlik aldık. Hocamızın gayreti büyük, oyuncularımızın gayreti büyük İnşallah sonuca yansıtırız"

'Musa Araz için Milli takımın elini çabuk tutması gerekiyor'

"Musa Araz ve Ömer Ali Şahiner Türk futbolunun geleceği diyebiliriz. Selim Ay, Ali Turan, Ali Çamdalı var. Eren ve Ferhat var. Ciddi derecede yerli kadromuz var. Konyaspor olarak altyapıya ciddi yatırım yapıyoruz. Altyapı hocalarının da ciddi bir şekilde eğitilmesi lazım. Geçen sezon kupayı aldık önceki yıl Avrupa arenasında boy gösterdik fakat maalesef Milli takıma Konyaspor'dan oyuncu seçilmedi. Bu sezon ilk kez Serkan Kırıntılı kaleci olarak A Milli Takıma seçildi. Ömer Ali, Serkan Kırıntılı gibi oyuncularımız A Milli Takımda yer alması gerekiyor. Bu oyuncularımız Milli takıma seçilmeyince burukluk oluyor. Musa Araz için Milli takımın elini çabuk tutması gerekiyor. Çok hızlı bir oyuncu"

 

'Yaralarımızı çabuk sardık'

"Bizim seyircimiz artık Türkiye'ye örnek olan bir seyirci. Seyirci cezamız ciddi olarak yaraladı bizi. Yaralarımızı çabuk sardık. Futbolcu kardeşlerimiz ve hocamız elinden geleni yapıyor"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.)

Senin için hazırladığımız haberler