Konyaspor'dan Galatasaray ve Aykut Kocaman açıklaması!

22.08.2019 - 17:29 | Son Güncellenme: 22.08.2019 - 14:36

Konyaspor'dan Galatasaray ve Aykut Kocaman açıklaması!

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, Galatasaray ile Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Aksoy, Galatasaray’dan çekinmediklerini ve sahaya 3 puan için çıktıklarını ifade etti.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Selçuk Aksoy’un açıklamaları şu şekilde:

Selçuk Aksoy: "Ankaragücü maçında sonuca gidememek bizi üzdü"

Aslında Ankaragücü ile oynadığımız ilk maçta kazanabilirdik ama sonuca gidemedik. Arzu ettiğimiz bir mücadele ve oyun vardı. Sonuca gidememek bizi üzdü. Artık Galatasaray karşılaşmasına hazırlanıyoruz.

Selçuk Aksoy: "Galatasaray'dan çekinmiyoruz, kazanmak için sahaya çıkacağız"

Galatasaray zor bir rakip ve deplasmandayız. Ama bizi heyecanlandıran; geçen hafta ortaya koyduğumuz mücadeledir. Kimseden çekinmiyoruz. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Zor maç olacağını biliyoruz. Fakat; sahaya herkes 11 kişi çıkıyor.

Selçuk Aksoy: "Kulübün mali yapısını dengede götürmek istiyoruz"

Galatasaray ve Beşiktaş’ın kaybetmesinden sonra takımların lige hazır olmadığı gündeme geldi. Kamp süreçleri, yeni transferler… 3-5 hafta takımlar kendi kurgularını kurana kadar sıkıntı yaşayabiliyor. Takımımızdaki yüksek maliyetli futbolculardan arınmak istedik. Kulübün mali yapısını dengede götürmek istiyoruz. Türkiye’de futbol öyle bir hale geldi ki… İyi yönetilen kulüpler bir yere gelebiliyor. Teknik ekip de bizimle aynı paralelde. Uzun soluklu bir iş. Camiamızın da sabır göstereceğine inanıyoruz.

Selçuk Aksoy: "Aykut Kocaman ile uyum içinde çalışıyoruz"

Transferin tamamını tamamlamış gibiyiz. Mantıklı hamleler yapmaya çalıştık. Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda çalıştık. Biz yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Aykut Hoca ile uyum içinde çalışıyoruz. Bu sezon Konyaspor için başarılı bir sezon olmasını umuyoruz.

Selçuk Aksoy'dan Konyaspor taraftarlarına mesaj

Taraftarlarımız her zaman arkamızda. Biz doğru işleri yapmaya çalışıyoruz. Aykut Kocaman da takımın başında aynı mücadeleyi veriyor. Ekibiyle beraber tabi ki. Türkiye’de gelirler daraldı. Kulüpler mali açıdan zor durumda. Taraftarlarımızın sağ duyusuna sığınıyoruz. Başarı da elbette gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler