Konyaspor'dan Serkan Kırıntılı, penaltı ve hedef açıklaması!

12.03.2018 - 15:22 | Son Güncellenme: 12.03.2018 - 15:22

Atiker Konyaspor ikinci başkanı Ahmet Baydar, Galatasaray - Atiker Konyaspor maçı ve takımın son dönemdeki durumu hakkında konuştu. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'e konuşan Baydar şunları ifade etti. 

"Galatasaray maçında iyi bir performans gösterdik. Sergen hocamızın kendine özgü bir futbol anlayışı var. Önümüzdeki maçlarda futbolcu arkadaşlarla birlikte, taraftarımız ile birlikte bulunduğumuz konumdan çıkmak için uğraşacağız"

'Dünkü penaltı da tamamen seyirci baskısı ile oldu'

"Biz bunları defalarca dile getirdik ama neredeyse olağan hale geldi. Geçmişte hakemlerden kaybettiğimiz bir çok puan oldu. Dünkü penaltı da tamamen seyirci baskısı ile oldu"

'Serkan Kırıntılı en iyi oyuncularımızdan biri sözleşmesi...'

"Volkan Şen'in katkısı belki dünkü maçın dönüm noktası olabilirdi. Serkan en iyi oyuncularımızdan bir tanesi. İnşallah bu performasını devam ettirmesini bekliyoruz. Serkan eski bir oyuncumuz. Sözleşmesi konusunda herhangi bir girişim yapmadık. Şu an bulunduğumuz yer nedeniyle kontratlara bakamadık. Puan olarak rahatladıktan sonra diğer arkadaşlarla birlikte Serkan Kırıntılı ile ilgili çalışma yapacağız. Serkan Kırıntılı'nın Konyaspor'da devam edeceğini düşünüyorum.

'Eto'o ve Jahovic...'

"Sergen hoca farklı bir kadro çıkardı. Bu noktada kendisine saygı duymak gerekir. Samuel Eto'o bölgesinde alternatiflerimiz var olmasa belki de 90 dakika oynardı. Bundan sonraki maçlarda nasıl olacak bunu göreceğiz. Jahovic ile birlikte de oynayabilirler"

Senin için hazırladığımız haberler