Konyaspor'dan transfer hamlesi! Aatif Chahechouhe...

02.07.2018 - 01:18 | Son Güncellenme: 02.07.2018 - 01:18

Fenerbahçe forması giyen Aatif Chahechouhe, Fenerbahçe'ye mi transfer olacak? İşte detaylar...

Konyaspor yönetimi orta saha ve kanat oyuncusu için görüşmelere başladığı iki yabancı oyuncu ile de imza aşamasına geldi. İsmi sır gibi saklanan bu iki futbolcu ile her konuda anlaşamaya varıldığı öğrenildi.

İlk olarak stoper mevkisi için anlaşma yapan Atiker Konyaspor, gözünü şimdi de orta alan transferine çevirdi. Yeşil beyazlılar, Fenerbahçe'nin oyuncusu Aatif Chahechouhe'yu transfer etmek için devreye girdi. Faslı oyuncu için yüksek bonservis bedeli isteyen Fenerbahçe kulübünü ikna çabaları sürüyor. Rıza Çalımbay'ın raporu doğrultusunda hareket eden yönetim kurulu, Fenerbahçe kulübüyle yapılan ilk temasta istenilen rakamdan ötürü geri adım attı.

Sarı-Lacivertli kulüple 1 yıl sözleşmesi bulunan Aatıf'ı Konya'ya getirmek isteyen yeşil-beyazlı transfer komitesi, ikinci bir teklifi sunup beklemeye çekildi. Futbolcuyla büyük ölçüde anlaşan ve Fenerbahçe’nin yanıtını bekleyen Konyaspor'da bu transferle ilgili birkaç gün içerisinde gelişme yaşanması bekleniyor. Ferhat Öztorun’un yer aldığı sol beke de takviye yapmayı düşünen yeşil-beyazlılarda Latovlevici ie ilgilenilmediği öğrenildi. Yeşil-beyazlı ekibin bu mevki için hedefinde Osmanlıspor’un Portekizli oyuncusu Tiago Pinto olduğu iddia edildi. Trabzonspor’un da istediği deneyimli stoperin Osmanlıspor ile sözleşmesi devam ediyor.

İkinci kaleci tercihini yerli kaleciden yana kullanmak isteyen Konyaspor bu konudaki çalışmalarını da sürdürüyor. Alternatifler üzerinde duran yeşil beyazlı yönetim kurulu bir kaç gün içersinde bu transferi de bitirmesi bekleniyor.

KONSPOR

Senin için hazırladığımız haberler