Konyasporlu futbolculardan stres açıklaması!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Konyasporlu futbolculardan stres açıklaması!

Son 5 Haber

Trabzonspor'un görüştüğü sürpriz teknik direktör belli oldu

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK maçı kamp kadrosu belli oldu! Asensio...

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler, sakat ve cezalılar

Rangers, Celtic'i İskoçya Lig Kupası'nda dağıttı!

Gattuso'dan oyuncusuna ilginç "övgüler"!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Konyasporlu futbolculardan stres açıklaması!
Konyaspor futbolcuları Ferhat Öztorun ile Ömer Ali Şahiner zorlu Göztepe maçı sonrası açıklamalarda bulundu. İki futbolcunun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:
Ferhat Öztorun: Bizim için çok zor bir maçtı. Rakibin vuracağını anladığım için kalenin önünde kaldım. İlk yarı biraz tutuktuk. İkinci yarıda golü bulduk, galip de gelebilirdik. Haftalardır çok stresli maçlar oynuyoruz. Bu bir puan bizi ligde de tutabilir.
Ömer Ali Şahiner: Gol atmak güzel şeyler ama bugün bizim için oyundan, güzel futboldan daha önemli olan 3 puan ile ayrılıp işi bitirmekti.
İlk yarı stresten dolayı sahaya istediğimizi yansıtamadık. İkinci yarı risk alarak daha ileriye gitmeye başladık. 1 puan en kötü haliyle, kötünün iyisi. Bugün bitirmek istiyorduk ama olmadı. İnşallah yarın bizim işimize gelen skoru bekleyeceğz. Bizi destekleyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ederim.
Bireysel olarak bir şey konuşmak istemiyorum, önemli olan bu takımı ligde tutabilmek.