Konyasporlu oyunculardan Göztepe maçı yorumları

15.02.2020 - 22:39 | Son Güncellenme: 15.02.2020 - 19:39

Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde Konyaspor, sahasında Göztepe'ye 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından Konyasporlu oyuncular değerlendirmelerde bulundu.

Yapılan açıklamalardan Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Uğur Demirok: "Zor günler geçiriyoruz. Hoca değişikliği oldu. Bazı şeylerin değişmesi kısa zamanda mümkün olmuyor. Maça iyi başladık ve golü bulduk. Sonra beraberlik geldi. Bugün biraz riskler aldık. Kaptırdığımız pozisyonlar oldu. Atlatması kolay olmayan günler. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Onlarla birlikte ayağa kalkmalıyız. Daha çok mücadele edeceğiz. Risk aldık ve kaybettik. Daha fazlasını yapmak istiyoruz. Yeni gelen hocamızın dediklerini uygulayacağız. Bundan sonra bir değişim kesinlikle olacak."

Ömer Ali Şahiner: "Maçla ilgili çok fazla bir şey demek istemiyorum. 1 sezon önce hemen hemen benzer bir durumdaydık. Takıldık, düştük. Ayağa kalkmamız gerekiyor. Önce biz oyuncular... Bireysel anlamda kimse kendi başına maçı kurtaramaz. Tekrar birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Kayserispor maçı ayağa kalkmak için bir fırsat. Böyle zor zamanlarda yalnız kalırsanız, dağılırsınız. Bu ailenin birlikte olmaya ihtiyacı var. İnşallah bunu sağlarız.

Tepkiler üzerine...

Klişe şeyler söylemek istemiyorum. Taraftarlarımızdan destek istiyoruz. Hemen hemen dolu tribünler önündeydik. Önce biz oyuncular olarak bir şeyler vereceğiz. Kayseri maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Çok özür borcumuz var."

Senin için hazırladığımız haberler