Son Dakika | Konyaspor, Marko Livaja'yı Transfer Etmek İstiyor

Akın Ungan
18.01.2023 - 21:27 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 21:39

Son dakika | Süper Lig ekibi Konyaspor, 10 numara ve santrfor transferi için Hajduk Split'te forma giyen Hırvat oyuncu Marko Livaja'yı listesine aldı.

Son Dakika | Konyaspor, Marko Livaja'yı Transfer Etmek İstiyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Konyaspor, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Yeşil-Beyazlı takım, santrfor ve 10 numara transferi için düğmeye bastı.

Yeni hoca geldi, hücum hattına takviye gündemde

Yeşil-Beyazlı kulüp, teknik direktör İlhan Palut ile yollarını ayırmış ve Palut'un yerine Aleksandar Stanojevic ile sözleşme imzalamıştı. Yönetim, hücum hattına takviye yapmayı hedefleri arasına koydu.

Livaja transfer listesinde

Konyaspor, Hırvatistan Ligi'nde Hajduk Split forması giyen Hırvat yıldız Marko Livaja'yı gündemine ekledi. Yeşil-Beyazlılar, 29 yaşındaki forveti yakın takibe aldı.

İlgini Çekebilir
Sözleşme uzatmak istemedi, Fenerbahçe cezayı kesti! Kadro dışı gündemde
Habere Git

Trabzonspor da istedi

Takımnda sergilediği performans ile birçok kulübün dikkatini çeken Marko Livaja, Trabzonspor'un listesine girmişti. Bordo-Mavililer, geçtiğimiz sezonun yaz transfer döneminde tecrübeli santforu radarına almıştı.

21 maçta 11 gol, 9 asist

Marko Livaja, bu sezon Hajduk Split forması ile 21 resmi müsabakada görev aldı. 29 yaşındaki santrfor, 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Lijava, 9 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Böylece başarılı oyuncu 20 gole doğrudan etki etti.

Livaja'nın kariyeri

26 Ağustos 1993 doğumlu Marko Livaja, ülkesi Hırvatistan'ın NK Omladinac takımında futbola başladı. Hajduk altyapısına geçen oyuncu burada profesyonel oldu. Inter, FC Lugano, Cesena, Atalanta, Rubin Kazan, Empoli, Las Palmas ve AEK Atina gibi kulüplerde oynayan yıldız oyuncu, Hajduk Split'e geri döndü.

İlgini Çekebilir
Onur Bulut Kayseri'yi reddetti! Sözleşmesini uzatmıyor
Habere Git

Kariyeri boyunca 350 maça çıkan Livaja, 115 kez gol sevinci yaşadı. Tecrübeli forvet, 60 defa ise asist kaydetti. Kariyerinde 109 sarı kart gören oyuncu, 4 defa ikinci sarıdan, 3 defa ise direkt kırmızı karttan oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler