Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Fahrudin Omerovic'le anlaştık

15.01.2024 - 11:21 | Son Güncellenme: 15.01.2024 - 13:34

Süper Lig takımı Konyaspor'da yeni teknik direktör belli oldu. Yeşil-Beyazlılar'da başkan Ömer Korkmaz, Ajansspor'a konuştu. Detaylar haberimizde...

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Fahrudin Omerovic'le anlaştık

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig takımı Tümosan Konyaspor'da 7-1'lik Fenerbahçe mağlubiyeti sonrasında teknik direktör Hakan Keleş'le yollar ayrılmıştı. Hoca arayışlarını sürdüren Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu. 

Resmi açıklama geldi

Ajansspor'a konuşan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, "Teknik direktörlük görevi için Fahrudin Omerovic ile sezon sonuna kadar anlaştık. Her iki taraf için de hayırlısı olsun" dedi.

Resmen duyuruldu

Konyaspor Kulübü'nden yapılan paylaşımla Fahrudin Omerovic'in yeşil beyazlı takımın yeni teknik direktörü olduğu resmen duyuruldu.

Resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Hoş geldin Fahrudin Omerovic! Kulübümüz, Süper Lig 2023-24 sezonu sonuna kadar Teknik Direktör Fahrudin Omerovic ile prensip anlaşmasına varmıştır. Teknik Direktörümüz Omerovic’e Konyaspor’umuzda başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

 

Kocaman'ın yardımcıları Ömerovic'in yardımcısı olacak

Öte yandan, Aykut Kocaman’ın yardımcılarının Konyaspor’un yeni teknik direktörü Omerovic’in teknik ekibinde yer alacağı ileri sürüldü.

Yıllarca Kocaman ile birlikte çalıştı

Tecrübeli çalıştırıcı İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor ve Ankaraspor kulüplerinde antrenör olarak görev yaptı. Bosnalı teknik adam son olark Başakşehir'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın yardımcılığını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler