Konyaspor'a transfer olmak üzereydi La Liga'nın tozunu attırıyor

Burak Alaca
05.11.2023 - 17:06 | Son Güncellenme: 05.11.2023 - 18:45

Bir dönem adı Süper Lig ekibi Konyaspor ile anılan 31 yaşındaki İspanyol yıldız Isco Alarcon bu sezon La Liga'daki performansı ile adından söz ettiriyor.

Konyaspor'a transfer olmak üzereydi La Liga'nın tozunu attırıyor

AJANSSPOR-HABER

Bir dönem adı kulüpsüzken Trendyol Süper Lig ekibi Tümosan Konyaspor ile anılan 31 yaşındaki İspanyol futbolcu Isco Alarcon, La Liga'da Real Betis forması ile şov yapıyor. 

Betis ile hayata döndü

Aralık 2022'de La Liga ekibi Sevilla tarafından serbest bırakılan orta saha oyuncusu yaz aylarında bir diğer Endülüs ekibi Real Betis'e imza attı. Geçen sezon performansı ile sınıfta kalan başarılı oyuncu burada hayata döndü.

Betis'te maçların adamı

La Liga'da Real Betis forması ile 12 maça çıkan Isco bu maçlarda yaptığı 2 gol, 2 asistin yanı sıra performansı ile de 8 kez maçın adamı seçildi. Bu periyotta 20 puan toplayan Betis ligin 5. sırasında yer aldı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig ekibi Isco ile görüştüğünü duyurdu!
Habere Git

Konyaspor ile görüştü

Sevilla'dan ayrıldıktan sonra ara transfer döneminde Bundesliga ekibi Union Berlin ile anlaşma aşamasına gelen İspanyol futbolcunun transferi iptal olmuş, oyuncu Türkiye'de Avrupa'ya nazaran transfer döneminin daha uzun olması nedeniyle Konyaspor ile de görüşmüş fakat anlaşma sağlayamamıştı.

Radyospor'da ortaya çıktı

O dönem Radyospor'da Özgür Sancar'ın sunduğu Spor Kazanı programına konuşan Konyaspor Başkanvekili Mehmet Akcan "Doğru, Isco ile görüşüyoruz. Transferi bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Şansımız yüzde elli. Maddi konulardaki müzakeremiz için bir şey söyleyemem" ifadelerini kullanımıştı.

Altın Çocuk oldu Real Madrid'e gitti

2012'de Malaga forması ile Avrupa'da yılın en iyi genç oyuncusuna verilen "Golden Boy" ödülüne layık görülen Isco Alarcon sonrasında 30 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olmuştu. 9 yıl burada forma giyen yıldız; 5 UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 La Liga şampiyonluğu yaşadı.

İlgini Çekebilir
Konyaspor, 1 puanı 90+7'de kaptı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler