Konyaspor'un transferde yol haritası belli oldu!

03.12.2018 - 18:15 | Son Güncellenme: 03.12.2018 - 21:15

Konyaspor'un transferde yol haritası belli oldu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, ligin ilk yarısını olabildiğince iyi bir noktada bitirmeyi planlıyor.

Kalan maçlarda hedef 3 puan

Teknik direktörlük görevine Aykut Kocaman’ı getiren Konyaspor, Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın ardından Kasımpaşa’yı konuk edecek. Kocaman ve öğrencileri, ligin ilk yarısını ise Akhisarspor deplasmanıyla noktalayacak.

Konyaspor'dan planlama...

Aykut Kocaman’ın Konyaspor için en ideal teknik direktör olduğunu düşünen yönetim, kısa, orta ve uzun vadeli bir planlama yapıyor.

Hedef ilk 10 içinde yer almak

Kısa vadede ligin ilk yarısında kalan maçların hepsini kazanmayı planlayan Konyaspor, ligi ise mutlaka ilk 10 sıra içinde bitirmeyi amaçlıyor.

Uzun vadede şampiyonluk hesapları

Konyaspor yönetimi, uzun vadeli planlamada ise Aykut Kocaman ile birlikte Süper Lig’de şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmanın fikrinde.

Konyaspor'un transferde yol haritası nasıl olacak?

Öte yandan Konyaspor’un Ocak ayındaki transfer planlamasına Ajansspor ulaştı. Konya ekibi, teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporunu bekliyor.

Yöneticiler Kocaman'ı bekliyor

Yöneticiler, devre arası transfer dönemi için Aykut Kocaman’ın vereceği raporun ardından harekete geçecek ve plan ona göre işleyecek.

Taraftar gruplarının transfere bakışı...

Bu arada Konyaspor’da bazı taraftar grupları, Ocak ayındaki transfer dönemi için, ”Takıma direkt katkı verecek ve mali yapıyı sarsmayacak” transferlerin gerçekleşmesi gerektiği düşüncesinde.

Konyaspor haftayı moralli kapattı

Spor Toto Süper Lig’de Konyaspor, 14 haftada 21 puan topladı. Kocaman ve öğrencileri son maçta Alanyaspor’u 2-0 geçerek haftayı moralli tamamlamıştı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler