Kopenhag-Sivasspor maçının hakemi belli oldu

24.08.2021 - 12:31 | Son Güncellenme: 24.08.2021 - 12:34

Avrupa'daki temsilcilerimizden Sivasspor'un Kopenhag ile oynayacağı Konferans Ligi maçının hakemi belli oldu. İşte detaylar...

Kopenhag-Sivasspor maçının hakemi belli oldu

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Konyaspor'a 1-0 kaybeden Demir Grup Sivasspor, ikinci haftada ise Trabzonspor'a 2-1 kaybetti. Gözünü Avrupa'daki Kopenhag maçına çeviren Sivasspor'un oynayacağı zorlu maçın hakemi belli oldu.

Kopenhag maçını Lawrence Visser yönetecek

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu ikinci maçında görev yapacak hakemler açıklandı. Buna göre; Kopenhag ile Sivasspor arasında 26 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de Parken Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Belçika Futbol Federasyonu’ndan Lawrence Visser görev yapacak.

Lawrence Visser’in yardımcılıklarını ise yine Belçika Futbol Federasyonu’ndan Rien Vanyzere ve Thibaud Nijssen üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Bram Van Driessche olacak.

Rıza Çalımbay ne demişti? 

Sivasspor, rakibi ile kendi sahasında oynadığı ilk maçı 2-1 kaybetmişti. Rıza Çalımbay, Avrupa'da yola devam etmek istediklerini ve rövanş maçında turu geçmek istediklerini dile getirmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler