Transfer | Sampdoria Koray Günter'i Satın Alma Opsiyonuyla Kiraladı

Akın Ungan
31.01.2023 - 17:57 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 18:07

Serie A ekiplerinden Sampdoria, Hellas Verona'dan Türk asıllı Alman futbolcu Koray Günter'i satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiraladı. Detaylar...

Transfer | Sampdoria Koray Günter'i Satın Alma Opsiyonuyla Kiraladı

AJANSSPOR HABER

Serie A'da mücadele eden Sampdoria, kadrosuna takviyede bulundu. İtalyan ekip, bir dönem Galatasaray'da da oynayan Türk asıllı Alman futbolcu Koray Günter'i transfer etti.

Koray Günter sezon sonuna kadar kiralandı

Sampdoria, Hellas Verona forması giyen Koray Günter'i satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiraladı. Kulüp, transferi resmen duyurdu.

İlgini Çekebilir
Paşa işi imzadan döndü! İşte Seferovic'in yeni adresi...
Habere Git

Dortmund'tan Galatasray'a transfer oldu

16 Ağustos 1994 doğumlu Koray Günter, SV Höxter altyapısında futbola başladı. Borussia Dortmund altyapısında da yetişen oyuncu, burada profesyonel oldu. 2014-2018 yılları arasında Galatasaray'da forma giyen Koray Günter, Sarı-Kırmızılı dönemin ardından Genoa'ya gitti.

2019'da Hellas Verona'ya kiralanan savunmacı, 1 yıl sonra bonservisi ile kulübe katıldı. Hellas Verona'da 2 sezon oynayan Koray Günter, bu sezonun devre arasında Sampdoria'ya kiralandı.

Koray Günter'in bu sezonki performansı

Koray Günter, bu sezon Hellas Verona forması ile 14 karşılaşmada forma giydi. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 28 yaşındaki stoper, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tecrübeli savunmacı 3 maçta sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 63 milyon Euro'luk golcü!
Habere Git

Sampdoria'da kabus gibi bir sezon

Sampdoria, Serie A'da çıktığı 20 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. 3 beraberlik ve 15 mağlubiyet yaşayan takım, topladığı 9 puan ile ligin 19. sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler