Korcan Çelikay: Ankaragücü camiası şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyor

12.12.2017 - 15:27 | Son Güncellenme: 12.12.2017 - 15:27

Korcan Çelikay: Ankaragücü camiası şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyor

TFF 1.Lig'de 31 puanla lider konumda bulunan Ankaragücü takımının tecrübeli kalecisi Korcan Çelikay, bu sezon takımın gösterdiği performansı ve eski takımı Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulundu. Korcan Çelikay, şampiyonluğa odaklandıklarını ve bu camianın bu başarıyı fazlasıyla hak ettiğini ifade etti

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Korcan Çelikay şunları ifade etti: 

'Herkes bizden şampiyonluk bekliyor'

"Bizim için kaybetmemek çok önemli. 10 maçtır yenilmiyoruz ve sadece iki tane beraberlik aldı. Bu hafta 2-0 geriden gelip 2-2'yi yakalamak iyi oldu. Oyunun ilk yarısında iyi oynamadık. İkinci yarı toparladık. 2-0 geriden gelmek güzel bir şey.  Ankaragücü büyük bir camia. Sokağa çıkıyoruz ilk soruları şampiyon olacak mıyız  oluyor. Bizim sorumluluğumuz arttı. Herkes bizden şampiyonluk bekliyor"

 

'Bu camia fazlasıyla bunu hak ediyor'

"Şampiyonluğu ne zaman garantilersek o zaman diyebilirim biz şampiyonuz. Bu camia fazlasıyla bunu hakediyor. Her maç bizim taraftarımız deplasman, iç saha farketmeksizin geliyor. Son maçta iç sahada 12-13 bin taraftarımız vardı"

 

'Hedef takım haline geldik'

"Manisaspor iyi bir takım. Ligde mücadele ettiğiniz takımlar arasında çok fark yok, haftalık performanslar önemli. Rakibinizin ismi önemli herkes kazanmak için oynuyor. Biz şimdi hedef takım haline geldik. Seriyi bozmak için ayrı bir hırsla çıkıyorlar"

'Takımda tüm oyuncular iyi olunca başarı geliyor'

"Fabri çok iyi kaleci. Beşiktaş'ın tüm kalecileri iyi. Takımın hepsi iyi olunca başarı geliyor. Fabri'nin performansı daha iyi olduğu için oynuyor. Tolga'nın performansı iyi olunca o oynayacak."

'Muslera bile eleştiriliyor'

"Son zamanlarda yabancı kalecilere baktığımız zaman en iyi kim deriz Muslera diyebiliriz. Geçen maçta hata yaptı hemen eleştirildi. Son 2-3 yılda büyük katkı yapan bir kaleci ama yine de eleştiriliyor. bana göre ligde oynayan en iyi kaleciler Muslera ve Harun"

Senin için hazırladığımız haberler