Korcan Çelikay'dan Milli Takım yorumu: "Onların 1 kurtarışı, bizim için 1000 sevinç olur"

08.10.2019 - 15:33 | Son Güncellenme: 08.10.2019 - 12:41

Korcan Çelikay'dan Milli Takım yorumu: "Onların 1 kurtarışı, bizim için 1000 sevinç olur"

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü’nün kalecisi Korcan Çelikay, Sivasspor’a 3-1 kaybettikleri maç ve futbol gündemine ilişkin Radyospor’a özel açıklamalar yaptı. Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Korcan Çelikay’ın açıklamaları şöyle:

Korcan Çelikay: "Sivasspor maçını hatalarımız sebebiyle kaybettik"

Milli aradan önce 3 puan bize çok iyi gelecekti. Bunun bilincinde hazırlandık. Sivas zor bir deplasman. Oyun içindeki hatalarımız sebebiyle kaybettik. Milli ara sonrasında Beşiktaş ile oynayacağız. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız.

"Devre arasında belki takviyeler olabilir, ikinci yarıya daha iyi başlarız"

Zor bir süreçten geçiyoruz. Sezon başında transfer yasağımız vardı. Devre arasında belki takviyeler yapıp ikinci yarıya daha iyi başlayabileceğimizi düşünüyorum. Toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz.

Korcan Çelikay: "Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz"

Ankaragücü’nde yönetimsel olaylarla futbolcular çok bağlantılı olmak istemiyor. Bizim işimiz sahada. Beşiktaş maçına da aynı ciddiyetle hazırlanacağız. Kendi taraftarımız önünde üstün oynamak istiyoruz. 3 puan almak istiyoruz. Ona göre hazırlık yaparız. Önümüzdeki süreci iyi değerlendirmeyi hedefliyoruz.

Korcan Çelikay: "Metin Hoca'ya verilen cezaya bir anlam veremedik"

Metin Diyadin hocamıza verilen cezaya hakikaten anlam veremedik. Maç içinde de aynı şeyi düşündük. Daha önce böyle bir uyarı yapılmadığını söylediler. Metin Hoca sahaya girdiği için haksız görülebilir ama direkt kırmızı kart sert bir tepki oldu.

"Metin Hoca'nın takımın başında olmaması elbette bizi etkiler"

Metin Hoca’nın olmaması tabi ki takımı etkiler. Yardımcı hocaları göz ardı edemeyiz. Onlar olacak ama böyle sert bir cezayı anlayamadık. Çok ciddi bir ceza. Arkadaşlarım da camia da anlam veremiyor. Futbolun da bir yönetimi var. Karar TFF’nin tabi ki.

Korcan Çelikay: "Milli Takım'da o beklenen ruh her zaman olsun istiyoruz"

Arnavutluk ve Fransa maçlarını kazanmamız lazım. Bizim milli takımımıza duygusal bakıyoruz. Gönlümüzden hep iyi şeyler geçiyor. Arkadaşlarımız orada. Ülkemizi temsil eden bütün oyuncular her maç galip gelsin istiyoruz. O ruhun geri gelmesini ve her zaman olmasını istiyoruz. İnşallah çok başarılı maçlar çıkarırız. Bu ülkenin her bireyi gibi milli takım başarılı olsun istiyorum.

Mert Günok: "Onların yapacağı 1 kurtarış, bize 1000 sevinçtir"

Milli Takım’da Mert Günok uzun zamandır oynuyor. Gökhan ve Sinan var. Uğurcan’ı konuşmaya gerek yok. Performansı üst seviyede olan bir kaleci. Her birine ayrı ayrı başarı diliyorum. Onların yapacağı bir kurtarış, bize bin sevinçtir. Umarım hepsi başarılı olur.

Ankaragücü taraftarlarına mesajı

Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmıyor. Kendi sahamızda rakip oyuncular bu atmosferden etkileniyor. Taraftarlarımız desteklerine devam etsin. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varlar.

Senin için hazırladığımız haberler