Fenerbahçe'ye yeni Güney Koreli! Kim Min-Jae ile görüştü

27.01.2022 - 11:09 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 11:20

Sezon başında transfer edilen Kim Min-Jea'nın performansından çok memnun olan Fenerbahçe, bir başka Güney Koreli futbolcuyu gündemine aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye yeni Güney Koreli! Kim Min-Jae ile görüştü

Sarı lacivertlilerin BJ Guoan'dan 3 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı ve gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın devlerini peşine takarak fiyatını katlayan 25 yaşındaki savunmacı Kim Min-Jae'nin ardından Güney Kore pazarına el attı.

Fenerbahçe Koreli Mbappe için harekete geçti

Güney Kore basınında yer alan haberlere göre Kanarya, Güney Kore ekibi Bluewings'in 19 yaşındaki 'Koreli Mbappe' lakaplı sağ kanat oyuncusu Sang-bin Jung'u transfer etmek için harekete geçti. 

Görüşmeler sürüyor

Haberde kanatlardan istediği verimi alamayan teknik direktör İsmail Kartal'ın da Güney Koreli futbolcuyu izlediği ve onay verdiği belirtilirken, Fenerbahçe'nin futbolcunun transferi için kulübüyle görüşme halinde olduğu ileri sürüldü.

Vatandaşı Kim'den bilgi aldı

Sarı lacivertlilerin kadrosuna katmak istediği Sang-bin Jung'un da vatandaşı Kim'den Fenerbahçe ve İstanbul hakkında bilgiler aldığı aktarıldı. 

İngiliz kulüpleri de peşinde

Aralarında Wolverhampton da olduğu bazı İngiliz kulüplerinin genç futbolcunun peşinde olduğu belirtilirken, İngiliz kulüplerinin resmi teklif yapması halinde rakam oldukça yükselecek. Bu sebeple yönetim elini çabuk tutarak işi erken bitirmek istiyor.

24 maçta 6 gol, 2 asist

Piyasa değeri 850 bin euro olan Jung, bu sezon Bluewings'te 24 maçta, 6 gol, 2 asistle oynuyor. 19 yaşındaki futbolcu bir kez de Güney Kore Milli Takımı formasını giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler