Kocaelispor, Çorum FK ile Anlaşan Santrfor Oktay Balcı'yı Transfer Ediyor

Akın Ungan
15.07.2022 - 17:24 | Son Güncellenme: 15.07.2022 - 17:38

TFF 2. Lig ekiplerinden Kocaelispor, Çorum FK ile anlaşan Oktay Balcı'yı imzadan döndürdü. Genç santrfor Körfez'e transfer oluyor. İşte detaylar...

Kocaelispor, Çorum FK ile Anlaşan Santrfor Oktay Balcı'yı Transfer Ediyor

Spor Toto 1. Lig'de geçirdiği kötü dönemin ardından TFF 2. Lig'e düşen Kocaelispor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Körfez ekibi, hücum hattına önemli bir takviyede bulundu.

İmza için Çorum'a gidiyordu, geri döndü

Kocaeli Gazetesi'nin haberine göre Yeşil-Siyahlı takım, Çorum FK ile anlaşma sağlayan ve imza için kulübe gitmeye hazırlanan Oktay Balcı'ya teklif götürdü. Daha önce yaptığı açıklamada hayalinde Kocaelispor forması giymek olduğunu söyleyen 24 yaşındaki santrfor, Körfez'den gelen teklifi kabul etti.

Çorum'dan daha az paraya evet dedi

Haberde, Oktay Balcı'nın Çorum FK ile anlaştığı yıllık ücretin çok daha aşağısına Kocaelispor'a geleceği kaydedildi. Oktay, Gölcükspor'da oynadığı dönemde, "Bir gün Kocaelispor forması giymek bana da nasip olacak" açıklamasını yapmıştı.

Oktay Balcı kimdir?

9 Aralık 1997, Kocaeli doğumlu Oktay Balcı, Pendikspor altyapısında futbola başladı. Ankara Adliye, Gölcükspor, Çorum FK ve 24 Erzincanspor formaları giyen 24 yaşındaki santrfor, son olarak Kırşehir Belediyespor'da oynadı.

İlgini Çekebilir
Valerien Ismael, Serdar Saatçı'nın kadro dışı kalma nedenini açıkladı
Habere Git

Kırşehir ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcu, geçtiğimiz sezon 33 karşılaşmada görev aldı. Genç forvet, 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler