Kocaelispor'dan deplasman yasağı ve fahiş bilet fiyatına sert tepki!

19.10.2023 - 14:03 | Son Güncellenme: 19.10.2023 - 14:18

İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu, Göztepe-Kocaelispor maçına deplasman yasağı getirdi. Körfez, bu karara ve Tuzlaspor'un uyguladığı fahiş bilet fiyatına tepki gösterdi.

Kocaelispor'dan deplasman yasağı ve fahiş bilet fiyatına sert tepki!

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'de yer alan ve Süper Lig parolasıyla mücadele eden Kocaelispor, Kasım ayında oynayacağı Göztepe maçına İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından deplasman yasağı getirildiğini duyurdu. Alınan bu karara sert tepki gösteren Yeşil-Siyahlılar, bu haftaki rakipleri Tuzlaspor'un Kocaeli taraftarlarına uyguladığı fahiş bilet fiyatına da değindi.

"Göztepe maçına deplasman yasağı getirilmiştir"

Kocaelispor, İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan kararı şu şekilde duyurdu: "Kulübümüz ile Göztepe arasında oynanacak olan lig müsabakası öncesinde İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan karar neticesinde taraftarlarımıza deplasman yasağı getirilmiştir"

"19 yıl sonra karşılaşacak taraftarların hangi güvenlik riski var?"

Açıklamada, "Yaklaşık 19 yıl sonra birbirine rakip olacak iki kulübün taraftarları arasında hangi güvenlik riskleri göz önünde bulundurularak böyle bir karar alındığını veya aldırıldığını (!) merak ediyoruz" denildi.

İlgini Çekebilir
Tuzlaspor'dan fahiş bilet fiyatı!
Habere Git

"Mesnetsiz kararı şiddetle kınıyoruz"

Getirilen deplasman yasağına sert tepki gösteren Kocaelispor yönetimi, "Taraftarlarımıza yönelik alınan bu mesnetsiz kararı şiddetle kınıyor, bu karardan bir an önce vazgeçilmesini umuyor ve temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"Fahiş fiyatlar ve deplasman yasakları sabırımızı taşırdı"

Açıklamanın devamında, "Boş tribünler önünde oynanan müsabakalar ülke futbolunun kanayan yarası haline gelmişken, gerek iç sahada gerek dış sahada tribünleri dolduran taraftarlarımıza uygulanan fahiş fiyat ücretleri, elektronik kart blokeleri, deplasman yasağı gibi orantısız cezalar gerek kulübümüzün gerek tararlarımızın sabrını taşırmak üzeredir" denildi.

"Geri dönülmez zararların oluşmaması için karardan dönün"

Kocaelispor, "Geri dönülmez ve onarılamaz zararların oluşmaması adına bir an önce bu karardan dönülmesini bekliyoruz. Son olarak kıymeti ve kerameti kendinden menkul bu mesnetsiz ve dehşet uyandırıcı deplasman yasağı kararının takdirini başta Kocaelispor taraftarı olmak üzere değerli kamuyouna bırakıyoruz. Futbol taraftarla güzel!" dedi.

İlgini Çekebilir
İstanbulspor'a sert tepki! Deplasmana fahiş fiyat...
Habere Git

Tuzlaspor'dan Kocaelispor maçına fahiş bilet fiyatı

Tuzlaspor, 21 Ekim Cumartesi günü oynayacağı Kocaelispor maçına fahiş bilet fiyatı uygulamasıyla tepki çekmişti. Tuzlaspor yönetimi, maç için sadece 1. kategori ve misafit tribününü açtı. Kendi taraftarlarına açılan 1. Kategoride bilet fiyatını 4 bin TL olarak belirleyen Tuzla, misafir tribünü bilet fiyatını ise 5 bin TL olarak duyurdu.

Kocaelispor TFF 1. Lig'de 3'üncü

Geçen sezon TFF 2. Lig'de şampiyon olarak 1. Lig'e çıkan Kocaelispor, bu sezon çıktığı 8 maçın 5'ini kazanmayı başardı. 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Körfez, topladığı 16 puan ile ligin 3'üncü sırasında yer aldı.

Göztepe - Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta?

Göztepe ile Kocaelispor arasındaki TFF 1. Lig maçı 4 Kasım Cumartesi günü, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler