Anadolu Efes'in Yıldızı Bryant Dunston Korkunç Bir Trafik Kazası Geçirdi

29.04.2023 - 15:02 | Son Güncellenme: 29.04.2023 - 15:17

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in Amerikalı pivotu Bryant Dunston'un Üsküdar'da geçirdiği trafik kazasında aracının üzerine tır dorsesi devrildi. Kazanın ardından oyuncu hastaneye kaldırıldı.

Anadolu Efes'in Yıldızı Bryant Dunston Korkunç Bir Trafik Kazası Geçirdi

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de takımımızı temsil eden Anadolu Efes'te korkunç bir gelişme yaşandı. Şahsi aracı ile seyahat ederken trafik kazası geçiren Amerikalı pivot Bryant Dunston hastaneye kaldırıldı.

Tır dorsesi devrildi

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde yaşanan kazada Anadolu Efes'in 37 yaşındaki yıldızı Dunston'un kullandığı aracın üzerine tır dorsesi devrildi. Tırın dorsesi üst geçide çarpmasının ardından kazaya neden oldu.

Tır sürücüsü: "Durumu iyidi"

Tır'ın sürücüsü Sinan Özer kaza sonrası yaptığı açıklamada, "4 metre yazıyordu bir tarafı kurtardı biraz frene bastım konteyner üste vurdu. Arkada araba varmış. Allah'tan onda bir şey yoktu. Otomobildekini arka kapıdan çıkarttık, gelip oturdu. Telefonla görüntülü biriyle konuştu. Ambulans geldi sedyeye bindirdiler sonra hastaneye götürüldü. Durumu ağır değildi biraz kanama vardı yüzünde." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı yıldız trafik kazası geçirdi!
Habere Git

Kulüpten su serpen açıklama

Anadolu Efes kulübü oyuncunun durumuna dair yapılan açıklamada "Oyuncumuz Bryant Dunston, bugün bir trafik kazası geçirmiştir. Genel sağlık durumu iyi olan Dunston, müşahede altında tutulmaktadır." ifadelerine yer verdi.

7. sezonunu geçiriyor

Deneyimli uzun Anadolu Efes'e 2015'te Olympiakos'tan transfer olmuştu. Burada 7 sezon geçiren yıldız takımın iki EuroLeague zaferinde de önemli rol oynamıştı.

Tribüne ismi verildi

Anadolu Efes'te efsaneleşen yıldızın ismi Sinan Erdem'deki bir bloğa verildi. Salonda 101 ve 126 numaralı blokların adı "Dunston Blokları" olarak adlandırılıyor.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman süper takım kurabilir! İşte olası isimler...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler