Korona virüs sebebiyle Premier Lig'de bir maç daha ertelendi
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
İngiltere Premier Lig'de Arsenal-Wolverhampton Wanderers arasında oynanacak olan karşılaşma, yeni tip korona virüs salgını nedeniyle ertelendi.

Son 5 Haber

Okan Buruk'tan futbolcularına Kocaelispor uyarısı! "Bize ters geliyorlar"

Fenerbahçe'de Mert Müldür kararı

Fenerbahçe'de geri dönen İsmail Kartal'ın takıma yaptığı konuşma ortaya çıktı

Livan Burcu: "Fenerbahçe'yi sevdiğimi söyleyebilirim"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Aston Villa'da şok sakatlık
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Premier Lig'de son zamanlarda ertelenen maçlara bir yenisi daha eklendi. 28 Aralık Salı günü oynanması planlanan Arsenal-Wolverhampton Wanderers karşılaşması, yeni tip corona virüs salgını nedeniyle ertelendi.

Salı günü oynanması planlanan Leeds United-Aston Villa karşılaşması da korona virüs sebebiyle ertelenmişti. Premier Lig'den yapılan açıklamada, test sonucu pozitif çıkan oyuncuların karantina süresinin devam etmesi ve sakatlıkların fazlalığı nedeniyle kadro kuramayan Wolverhampton Wanderers'tan gelen erteleme talebinin, kabul edildiği belirtildi.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler yükleniyor...