Koronavirüs bağışıklık kazananları gösteren testi buldular!

16.04.2020 - 22:01 | Son Güncellenme: 16.04.2020 - 22:08

Koronavirüs testleri nasıl yapılıyor, bağışıklık kazananlar nasıl belli olacak, bağışıklık kazanan tekrar virüse yakalanır mı, aşısı bulundu mu, hangi ilaçlar kullanılıyor, iyileşene tekrar virüs bulaşır mı, iyileşenler işe gidebilir mi, iyileşenler evden çıkabilir mi, bağışıklık nasıl kazanılıyor, nasıl öğrenirim ve daha fazlası detaylar haberimizde...

Koronavirüs bağışıklık kazananları gösteren testi buldular!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile birlikte vürüse yakalanan sayısı 2 milyonu aşarken iyileşen sayısı ise 500 binlere ulaştı. 

Daha önce yaşamış ve bağışıklık yaşamış kişileri gösteren test denemeleri Amerika'da yapıldı ve bulunduğu iddia edilmeye başladı.

Dünyaca ünlü Abbot laboratuvarı koronavirüse karşı kimin bağışıklığı olduğunu ortaya çıkaran antikor testini piyasaya sürdü.

İlk etapta 20 milyon test piyasaya sürüldü. Bu sayısının daha fazla artacağı da iddia edilmeye başlandı. Böylece koronavirüs ile mücadele eden ülkelerin ekonomik açıdan düzeleceği de konuşulmaya başlandı.

Bağışıklık kazananlar işlerine dönecek, tüm üretim yerleri bu şekilde tekrardan eski sistemlerinde çalışmalarına devam edecek. Bu şekilde ise üretim tekrardan eski haline dönecek. Üretim yapan ülkeler yaptıkları ürünleri ise başka ülkelere rahatlıkla satacakları da konuşulmaya başlandı.

İddialara göre Wall Street'te olan yükselişin bu sebepten dolayı olduğu konuşuluyor. Bağışıklık kazanları ortaya çıkardıkları da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler