Koronavirüs dinlemedi, bara gitti! İşte cezası...

31.03.2020 - 15:20 | Son Güncellenme: 31.03.2020 - 15:21

Koronavirüs tehdidine aldırış etmeyen Schalke'nin futbolcusu Amine Harit için verilen karar açıklandı. Harit'e Schalke kulübü, örnek bir ceza verdi. İşte Harit'e verilen ceza...

Almanya Ligi takımlarından Schalke 04'ün formasını giyen Amine Harit ile ilgili karar verildi. Koronavirüs tedbirleri olmasına karşın bu uyarılara aldırış etmeyen ve soluğu barda alan Harit'in cezası netleşti. İşte Schalke'nin örnek teşkil edecek Harit kararı...

Jochen Schneider: "Harit'in cezasından çok daha önemli konular var"

Schalke'nin Jochen Schneider, Almanya Kulüpler Birliği (DFL) Başkanlık Kurulu'nun 36 Alman kulübüyle yaptığı telekonferans toplantısı öncesinde konuştu. Schneider yaptığı açıklamada, "Evet kendisine para cezası ereceğiz. Ama şu an Harit'in para cezası konusundan çok daha önemli konular var" ifadelerini kullandı.

10 gün önce ne demişti?

Hatırlanacağı gibi Jochen Schneider yaklaşık 10 gün önce yaptığı açıklamada, "Amin Harit çok üzgün. Böyle bir olay bir daha yaşanmayacak" ifadelerini kullandı.

Harit'e örnek teşkil edece ceza

Bu arada Harit'e verilecek para cezasının dışında, Schalke platformlarının düzenlediği ortak yardım projesine bağış yapmak zorunda olduğu ifade edildi.Taraftarlar, yardım kutuları ayarlıyor, hijyen kurallarına uygun yiyecekleri paketleyerek Gelsenkirchen'deki ihtiyaç sahipleri ve risk grubunda yer alanlara teslim ediyor.

Ne olmuştu?

Harit, sokağa çıkması yasak olmasına karşın 10 kişiyle birlikte bire nargile barda yakalanmıştı. Polis, söz konusu eğlenceyi de dağıtmıştı. Schalke'de futbolcular maaşlarından kesinti yapmaya karar vermiş ve bu konuda örnek olmuştu. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler