Koronavirüs futbolu vurdu! Liverpool Beşiktaş gibi erteleme istedi

Feride Kara
05.01.2022 - 00:36 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 00:45

Premier Lig'de Liverpool, Covid-19 salgını nedeniyle Arsenal ile Perşembe günü oynanacak İngiltere Lig Kupası maçının ertelenmesi için resmi başvuruda bulundu.

Covid-19’un yeni türü Omicron nedeniyle salgının etkisi artıyor. Premier Lig temsilcilerinden Liverpool ile Arsenal arasında oynanacak olan perşembe günkü İngiltere Lig Kupası yarı final maçı öncesinde, kırmızı beyazlılarda Covid-19'a yakalananların sayısı arttı. Son olarak teknik direktör Jurgen Kloop'un koronavirüs testinin pozitif olduğu açıklanmıştı.

 

İlgini Çekebilir
Süper Lig ertelenecek mi? Nihat Özdemir'den açıklama
Habere Git

Liverpool'dan erteleme talebi

Koronavirüs salgınından etkilenen Liverpool Perşembe günü Arsenal ile oynayacakları İngiltere Lig Kupası yarı final karşılaşmasının ertelenmesi başvuruda bulundu. Yapılan açıklama ile Liverpool'un takım içerisinde artan Covid-19 vakaları nedeniyle Arsenal maçının ertelenmesi için başvuruda bulunduğu ve fikstürün yeniden planlanmasını talep ettiği duyuruldu.

Beşiktaş'ta erteleme istedi 

Son olarak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin her kulüpte artış gösteren Covid-19 vakaları doğrultusunda Süper Lig'de ikinci yarının 15 gün geç başlaması talep ettiği duyurulmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler