Koronavirüs, İtalya'da ortak kaderleri oldu!

12.10.2020 - 14:56 | Son Güncellenme: 12.10.2020 - 15:02

İtalya'da koronavirüs vaka sayısında artış devam ederken, günlük vaka sayısı 5 bini geçti. Yolu Türkiye'den de geçen ve İtalya'da forma giyen tanıdık simalar da Covid-19'a yakalandı. İşte o isimler...

Koronavirüs, İtalya'da ortak kaderleri oldu!

AJANSSPOR-DETAY HABER

Süper Lig'de forma giyen ve daha sonrasında kariyerine İtalya'da devam eden futbolcular, Çizme'de aynı kaderi paylaştı. Tanıdığımız simalar, pandemi döneminde enfekte oldu. İşte detaylar...

Muriç, koronavirüse yakalandı

Fenerbahçe'den ayrılan ve İtalyan ekibi Lazio'ya transfer olan Kosovalı golcü Vedat Muriç, Covid-19'a yakalandı. Muriç'in, kız kardeşinin düğününde enfekte olduğu konuşulmuştu. Golcü futbolcu, karantina süreci sonrasında Lazio sağlık kontrolünden geçti ve takımına kavuştu. 

Zajc da gittiği İtalya'da enfekte oldu

Yine Fenerbahçe forması giyen Miha Zajc'ın, Genoa'ya transferi gerçekleşmişti. Zajc da koronavirüs salgınına yakalanan isimlerden biri olarak kayıtlara geçti. Ayrıca futbolcunun takımında birçok futbolcunun izole edildiği belirtildi.

Koray Günter'in test sonucu da pozitif çıktı

Bu isimlerin dışında daha Galatasaray forması giyen Koray Günter de koronavirüse yakalandı. Hellas Verona ekibinde oynayan Koray Günter'in test sonucu pozitif çıktı. Hellas Verona'da Koray dışındaki futbolcuların test sonucunun ise negatif çıktığı ifade edildi. Futbolcu, karantinada tutuluyor.

Senin için hazırladığımız haberler