Koronavirüs itirafı: "Dürüst olmak gerekirse..."

14.04.2020 - 16:42 | Son Güncellenme: 14.04.2020 - 16:43

Almanya Ligi ekiplerinden Eintracht Frankfurt forması giyen Filip Kostic, koronavirüs döneminde yaşadıklarını anlattı. Kostic, zorunlu arayı bir fırsat olarak görmediğini ve bu araya alışamadığını vurguladı.

Almanya Ligi ekiplerinden Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Filip Kostic, koronavirüs ile ilgili olarak yaşadıklarını anlattı. Bazı futbolcular COVID-19 sebebiyle verilen aranın kendileri adına bir fırsat olduğunu söylüyor. Kostic ise bu konuda diğer isimlerden ayrılıyor. Kostic, salgınla ilgili olarak dikkat çeken sözler sarf etti.

Filip Kostic: "Bu ara bana uymuyor"

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Kostic, "Hiçbir zaman bu şekilde bir dönem yaşamadım. Bu dönemi bir fırsat olarak görmüyorum. Dürüst olmak gerekirse bu ara bana uymuyor. Düzenli bir şekilde maçlar oynamaya uygun bir yapıdayım. Form düzeyim de öyleydi" dedi.

Filip Kostic: "Nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum"

Öte yandan Kostic, Eintracht Frankfurt'un küçük gruplar halinde başlattığı antrenman programlarını da eleştirdi. Kostic, "Hepimiz birlikte antrenman yaptığımızda çok daha farklı. Halen bu durumla nasıl başa çıkacağımı biliyorum. Hepimizin, bıraktığı yerden tekrar devam etmesini diliyorum" açıklamasını yaptı.

Ailesiyle sürekli olarak iletişim halinde

Ayrıca Kostic, Sırbistan'daki ailesiyle neredeyse her gün görüntülü olarak konuştuğunu dile getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler