Koronavirüs Türk futbolunu sardı! 16 kişi pozitif...

08.11.2020 - 21:46 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 21:47

Son dakika koronavirüs haberleri... Misli.com 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Çorum FK'da 16 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı. 16 kişi arasında futbolcular ve teknik heyetten kişiler var. Kaç futbolcu enfekte oldu? Çorum FK'nın Sancaktepe ve Amed maçları ertelendi mi? İşte gelişmeler...

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Çorum FK, koronavirüs test sonucunu açıkladı. 13 futbolcu ile teknik heyetten 3 kişinin (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı duyuruldu. Çorum FK'nın hangi maçları ertelendi, enfekte olan futbolcuların sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Hem futbolcular hem de teknik heyette koronavirüs

Kulüpten yapılan açıklamada, futbolcular ve teknik heyet ile hem idari hem de destek kadrolarında çalışan personele sabah saatlerinde PCR testi uygulandığı belirtildi.

Sağlık durumları nasıl?

13 futbolcu ile teknik heyetten 3 kişinin test sonuçlarının pozitif çıktığı aktarılarak, "Testi pozitif çıkan oyuncumuz ve personelimiz ev izolasyonuna alınmış, tedavilerine başlanmıştır." denildi.

Çorum FK'nın hangi maçları ertelendi?

Çorum'da 11 Ekim'de oynanacak Sancaktepe FK ve 14 Ekim'de deplasmanda oynanacak Amed Sportif Faaliyetler maçlarının da Türkiye Futbol Federasyonunca ertelendiği aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler