Teniste dünya 3 numarası Zverev raketle hakeme saldırdı! İşte aldığı ceza…

Orhan Gülek
23.02.2022 - 14:23 | Son Güncellenme: 23.02.2022 - 19:04

Meksika Açık'ta Alexander Zverev, maç sonunda hakeme aşırı sinirlenerek raketiyle sandalyesine vurup küfür etti. Alman tenisçi diskalifiye edildi.....

Teniste dünya 3 numarası Zverev raketle hakeme saldırdı! İşte aldığı ceza…

AJANSSPOR - HABER

Teniste tek erkekler dünya 3 numarası olan Alexander Zverev, katıldığı Meksika Açık'ta maç sonrasında hakeme raketiyle saldırdı. Zverev turnuvadan ihraç edildi.

Zverev ve Marcelo Melo yenildi

Zverev, Meksika'nın Acapulco kentinde düzenlenen sert kort turnuvasının çift erkekler son 16 turunda partneri Brezilyalı Marcelo Melo'yla birlikte, İngiliz Lloyd Glasspool ile Finlandiyalı Harri Heliovaara çiftine 6-2, 4-6 ve 10-6'lık setlerle 2-1 yenildi.

Zverev, hakeme raketle vurmaya çalıştı ve hakaret etti

Maç bittikten sonra hakem kararlarına sinirlenen Zverev, kule hakeminin sandalyesinin önüne gitti. Raketini hakemin ayaklarına doğru metal koltuğa sert bir şekilde birkaç kez vurdu ve hakaret etti. Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP), 24 yaşındaki Zverev'i Meksika Açık'tan ihraç etti.

İlgini Çekebilir
Novak Djokovic geri adım atmıyor!
Habere Git

2020 Tokyo Olimpiyatları'nda altın madalya kazandı

Zverev, Meksika Açık'ta 2019 yılında çiftlerde geçen yıl ise tek erkeklerde şampiyon oldu. Alman tenisçi,  2020 Tokyo Olimpiyatları'nda ise altın madalya kazanmıştı. Zverev en büyük başarısını ise 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda tek erkeklerde altın madalya kazanarak elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler